Kommentit (2)

ikäihminen

Kaikki ruoka on terveellistä ja hyvää,mutta..Miksi nämä ruokaterapeutit ym.ruoka asioista vastaavat eivät koskaan ota puheeksi ruokaan/ruokavalioon laitettavia, lisättyjä tai imeytyneitä lisä/väri/ympäristö/tsernobyl myrkkyjä ja epäpuhtauksia,jotka on ihmisille vaarallisia joka suhteessa, söi mitä tahansa.Rehellisyys siitä mitä muuta saamme ruuan mukana muitakin myrkkyjä on A ja O.Itse sairastanut keliakiaa jo yli 15vuotta. Mistä minä sen sain?Kannattaa miettiä asiaa.Kuinka moni on laskenut monetko myrkyt viljelytuotteet käy läpi,ennen kuin syömme leipää ja muita vilja tuotteita. Maahan,siemeniin, ennen kylvöä ja kasvuaikana lisätään säilöntä-ja suoja-aineet, myös puituun viljaan laitetaan esim.home-esto, omat aineet säilytystä,kuljetusta varten ja valmiiseen tuotteeseen vielä lisätään monet säilöntäaineet ja väriaineet,jotai uupuu,mutta mitä?Toinen jokapäivänen ravintoon kuuluva myrkky on voi ja maitotuotteet. Näin ammattilaiset niitä kutsuvat. Monetko käsittelyaineet alusta saakka löydämme? Maat,heinäpaalit ja tuorerehut käsitellään myrkyillä moneen kertaan että säilyvät.Lehmät märehtivät kaiken,joka tulee maidon ja lihan muodossa ihmisten käyttöön.Nämä on vielä käsitelty moneen kertaan myrkyillä,esim.väri,säilöntä/lisäaineet E- ja lisätyt vitamiinit, jodi jne . Lisäksi ne tapaukset jossa käytetään geenimuunneltuja rehuja ja tuotteita. Unohdinko jotain..? Näistä lisäaineista ja muista myrkyistä voivat hyvin olla lähtöisin syövät, diabetes, dementia ym. vakavat sairaudet. Urheileva, ns. terveellisellä ruokavaliolla oleva ihminenkin kun sairastuu.. Vastatkaa rehellisesti ravintoterapeutit tähän miten "syödä terveellisesti"..

Terve

Suomalaiseen koululääketieteen koulutukseen ei juurikaan kuulu ravitsemus, toisin kuin monissa muissa maissa. Lääkärinkoulutukseen kyllä kuuluu hyvinkin tarkkaan mitä lääkettä määrätään mihinkin oireeseen. No raksamiehen hommat lisääntyvät hometaloista ja huonosta rakentamisesta ja lääkärillä riittää potilaita kun ravitsemukseen ei kiinnitetä huomiota riittävästi. Vatsavaivoja valittavalta potilaalta ei kysytä mitä syöt? Näin toimii suomalainen lääkäri.

Funkitoinaalisen lääketieteen lääkäriti (virallinen koulutus siis) hoitavat oireen syitä ja eivätkö yritä poistaa oiretta lääkkeellä. Näitä onneksi on Suomessakin jo.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat