Kommentit (3)

Samu on kova jätkä.

Ai,tällanen reaktio tosta vedosta. Mun mielestä toi läähätysversio joutsenlaulusta oli kyllä aika lattea. Olen kuitenkin yleensä tykänny sunrise avenuen biiseistä ja tuuminut että samulla on nätti tuurijuopon raspiääni. Biisihän itsessään on lähes legendan statuksen saavuttanut suomirock-kappale, mutta jos se olisi tuolla tavalla läähätellyt jonkun vähemmän iskevän biisin niin veikkaan että olis oma arvio ollut lattean sijaan huono.

Original

Mielestäni kommentit eivät ole olleet kovinkaan yksimielisiä. Myös meitä jotka emme pätkitystä versiosta pitäneet on aika paljon jos seuraa asiasta kirjoitettuja kommentteja.

Soin_nus_ta_omani ! :)))

Minusta koko ohjelma on fiasko, koska se perustuu kopioimisiin, minusta se loukkaa alkuperäistä tekstiä, se on kuin mikä tahansa piraatti, joka pilaa alkuperäisen mainetta ja vie alkuperäisestä sen tunteen minkä luoja on siihen muotoillut, tavallaan raiskaa ryöstämällä, silloin se täyttää myös oikeudelliset rikoksen piirteet. Maailma on täynnä sanoja ja säveliä, miksi ne eivät kelpaa, vai kuvastaako nämä vain ja ainoastaan peilikuvaa osaamattomuudesta ja näyttämisen halusta omista kyvyistä mitä ainoastaan voi näyttää toisten työn kautta, koska oma työ voisi näyttää oman mitättömyyden jota itsetunnon vähäinen määrä ei kestäisi. Oikeastaan tämän ohjelman nimi pitäisi olla ... Yritä helpolla varastaa soinnuistani elämä ! :)))

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat