Sivut

Kommentit (17)

Uudet kasvot tervetuloa

Kiva tietää, ettei tällä kertaa ole yhtään Väinänöiseen verrattavaa ikuista kiintotähteä tuomassa erinomaisuuttaan esille. Katson varmasti nyt kun ei tarvitse katsella sineen taivaan, kärsiä Lapin kesästä, kuunnella aikuistanaista joka ihanasti komppaa ja kaikki vain siksi että tulisi rahaa ja olisi ikuisesti nuori. Ja mikä parasta kevät on muutoinkin myöhässä, eikä tarvitse kuunnella pitkään aikaan jääääääätelööööö kesäääää.

Vain varjokuva

Miksi piti mennä ulkomaille kuvaamaan, no saahan siinä samalla ihanasti etelän lämpöä ilmaiseksi?  Eipä ole kummoisia artisteja, ei. Lindholmista en ole koskaan tykännyt ja se vain vahvistui entisestään. Robin on hyväkäytöksinen nuori mies, Nikke Ankara tyttäreni suosikki. Laura Voutilainenkin on aina ollut ylimielinen, se on tullut keikoilla huomattua. Tosin upea ääni hänellä on. 

No, ainahan voi vaihtaa kanavaa, jos ohjelma ei miellytä ja nyt se ei miellytä.  

Voi ei elämää

Siis tää ohjelmahan lässähti jo muutama kausi sitten, kun biisit ja esittäjät ruvettiin kertomaan hyvissäajoin ennen ohjelman ensimmäistä jaksoa ja nykyäänhän ne soi jo radiossakin, vaikkei jaksoakaan ole töllössä pyörinyt.

Käsikirjoitetuksi ja teennäiseksi tuubaksi meni hyvä formaatti - ei jatkoon.

Kikka

Jotkut artistit olisi voinut kyllä vaihtaa.Mutta  toimittaja kyselee  kokemuksen perään. Robinia ja Nikke Ankaraa lukuunottamatta on artisteilla  aika pitkä kokemus alalta.  Irinallakin 20 v. 

Iältään vanhempi naisartisti olisi voinut ollla ohjelmassa.

Kirppunen

Skeptinen olin minäkin mutta ekan jakson nähtyäni " no hitto miksei" . Tuleehan tuolta toosasta pahempaakin. Ja voi vaihtaa kanavaa välillä jos joku artisti ei miellytä. Kaikki tosin veti hyvin tänään.

Vapaa Markkuna

Nyt alkanut 6. kausi osoittaa että Suomen artisti kenttä on ohut ja mitäänsanomaton. Kuvaavaa on että mukaan on jouduttu ottaa entinen TikTak jäsen !

Vaarallinen ullatys

Hyrynsalmen kummit on niin nähty nyt tarvitaan jotain joutsenlaulua suurempaa. Ohjelman kuudes kausi kuvataan Espanjassa jossa saaga saa arvoisensa päätöksen jossa palvotaan pyhimyksiä. 

Ongelle me nijä ! :)))

Puhuit niin kauniisti toivosta, että herätit herkimmät aistini hersyävään herkkään hymyyn muistamaan erään vanhan sanonnan, "toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato", oikeastaan juuri tuo sanonta on kuvannut elämääni eniten viime aikoina, ehkä se sopii myös moneen muuhunkin nykyään, mutta kuitenkin tunne ei ole lopullinen kun synnytyksen aika on lähellä, lapamato on vain niin heeelllvvveeetiiinnn pitkä ja kivan limanen ! :)))

Kirtsu

Erittäin hyvää viihdettä ja loistavia tulkintoja! Artistit ovat kuitenkin tavallisia ihmisiä omine virheineen ihan niin kuin mekin ;) ja juuri se tuo syvyyttä ja herkkyyttä ohjelmaan. Tähänkin kauteen on saatu juuri oikeat artistit. Kiitos <3

Helmi Heikki

Tajunnut, että se on pätkitty kahteen osaan. Näin vain sen jokka joku outo Nikke Ankara oli ,Robin ja Laura Voutilainen. Oli jotenki semmonen kuin laiha kahvi. Väljehtynyt limu.
Ei jotenki iskenyt.
Katton vielä aamupäivän katsomosta, jos se olisi parempi.
Aattelin, että Ollin kappaleet ovat liian vaikeat muille.
Mutta se koko ohjelma oli jotenki väljehtynyt, minun makuuni.

KMHN

Missä karisma? -Samu ja Robin
Missä kokemus (typerä kysymys)? -Olli, Laura, Irina
Missä suuret tähdet? -Tällä hetkellä suurin on Robin

Mielipideasioita, onasta mielestäni jokainen ensimmäisen jakson kappale oli super. Kokemuksen puutteesta ei kuitenkaan voi puhua, Ollillakin 35-vuotisjuhlavuosi menossa, ei siitä paljoa voi lisää kokemusta tulla...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat