Kommentit (5)

Normi juttu

Eikö tuo ole ihan itsestään selvä juttu? Noinhan olen aina tehnyt ihan automaattisesti ja samoin olen huomannut muittenkin tekevän. Ei niitä epämääräisiä myttyjä ole tapana laittaa kaapin pohjalle. Kun lakana on taiteltu noin neljään osaan, niin hiukan painelen silitysraudalla päältä ja taitan vielä loputkin neljään osaan ja silitän paketin kummaltakin puolelta ja taitan vielä kerran puoliksi ja laitan kaappiin.

iiiiiiiiiii

Ahdistaisi, jos pitäisi noin monimutkaisesti tehdä. Minulla on helppo tapa, mutta en jaksa sitä tässä ruveta selittämään. (Lähinnä niin, että lakana levitetään sängyn päälle ja taitellaan sievästi kasaan). Ei ole koskaan ollut ongelmia, tosin ei minulla ole noita kuminauha-kulmissa -lakanoita, vaan ihan tavallisia muotoon ommeltuja lakanoita.

Vierailija

Onpas monimutkaista. Itse taitan lakanan pitkittäin, käännän reunat kuminauhojen vaatiman verran sisäänpäin, tämän koko hässäkän kaksinkerroin ja sitten rullaan napakaksi rullaksi. Tulee todella siisti ja rullia mahtuu monta monituista kaapin hyllylle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat