Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Toivottavasti pappi Marjaanan matka on avartava ja paha maku Suomen laeista ja asetuksista unohtuu, Suomalainen rasismi on sitä mitä tällaiselta takapajulalta voi odottaa kansa täällä on köyhää ja joutuu sinnittelemään pienien palkkojen/eläkkeiden kurimuksessa  ja on kyllästynyt olemaan koko Euroopan sosiaalitoimistona. Tansania

on tullut tunnetuksi demokratiana ja avarakatseisita ihmisistä mutta olisin kuitenkin varovainen iltasella kulkiessani yksin kadulla. 

Esaus

Ehkä on hyväksi saada etäisyyttä asioihin ja kontrolli takaisin toimen harjoittamiseen. Mites, saiko ne poliisit ne potkut kuten kuulen kyseisen uhkailevan virantoimituksessa olleita ja erittäin asiallisesti toimineita poliiseja. Sitä asiallista toimintaa olisi toivonut pastoriltakin.

ulkomaan komennus palkka Suomesta

Silti asuminen Tansaniassa menee edelleen suomalaisen veronmaksajan piikkiin. Ei kehitysmaasta löydy avoimelta sektorilta työtä tuolla osaamispohjalla. Rahoitus tulee kotimaasta. Monikin muuttaisi maasta jos saisi mennessään mukaan Suomen tason mukaisen palkan.

suo siellä...

Eipä kovin sitoutunut ole auttamaan Suomessa olevia turvapaikanhakijoita ja muita syrjittyjä, kun pötkii pakoon kuin aropupu.

Ei muuta ku pitkää viihtymistä Tansaniassa!

Humanismi kauas kaikkoaa

Voi vain kuvitella, kuinka paljon tämä nainen on saanut törkyviestejä ja tappouhkauksia. Hälytysjärjestelmä kotiin oli taatusti tarpeen. Suomi on tullut masentavaksi maaksi, en yhtään ihmettele hänen ratkaisuaan.

menoksi vain..

realisti kirjoitti:
ai sekin oli rasismia kun poliisi just otti kiinni rikoksia suunnitelleet turvapaikanhakijat, toi eukko taitaa olla ihan sekasin.
Laki täytyy  olla myös  papeilla politiikoilla ym.eivät voi valhdella ja tviittailla miten sattuu  ja kävellä noin vain lain ylite!Onnea papille hän saa varmaan asua onnellisesti Tansaniassa  rauhallisessa ja suvaitsevassa maassa jossa kaikki asiat   hyvin..eli sinne  missä on hyvä olla kannattaakin mennä!

Vierailija

Mikään ei estä pappia, josta on tehty 26 kantelua, toimimasta pappina, mikäli tuomiokapituli toteaa kantelut aiheettomiksi.

Vierailija

Marjaanan harjoittamaa jumalanpilkkaa jää kaipaamaan :D

Tosin pahoin pelkään, että Tansania opettaa noin naiivia ja yksinkertaista ihmistä pahemman kaavan kautta :(

Vierailija

Tuntuu että nyky-yhteiskunnassa ei ole kuin kaksi ääripäätä: äärisuvaitsevaiset ja äärirasistit. Niinkuin välimuotoja ei olisi. Tiedoksi Marjaanalle: Suomen, Ruotsin ja Saksan nykyiset maahanmuuttolinjat ovat maailman löysimmät. Ihmismassojen mukana tulee sitten niitä epäilyttäviäkin tyyppejä, sehän on ihan selvä juttu. Täysin hoitamaton hälläväliä-politiikka on pahaksi myös kunnollisille, paperit omaaville turvapaikanhakijoille.  

Jopa maahanmuuttaja-ystäväni pelkää mihin suuntaan Suomi menee.  

Pastori Luttinen

Sinänsä hyvin kannatettavaa. Jos ei kiinnosta pitää Suomea sellaisena hyvinvointivaltiona ja turvallisena maana kuin se on tunnettu, niin tervemenoa kaikille muillekin vastaavalla tavalla tunteville. Valitettavasti tämä on kuitenkin puhdas mainostemppu. Veronmaksajien rahoilla eletään vähän aikaa leveästi ja parannetaan maailmaa Tansaniassa. Sen jälkeen kutsuu Suomen sosiaaliturva, terveydenhuolto ja eläkeputki.

Toivotaan, että lehdistöllä on pitkäjänteisyyttä seurata näitä katteettomien lupauksien antajia ensimmäistä julistusta pidemmälle. Tyyliin Sipilä kutsui kaikki rahan tarpeessa olevat ihmiset Suomeen ja erityisesti oli halukas majoittamaan heitä omaan asuntoonsa. Pitkällisen vetkuttelun jälkeen löytyi kuitenkin sopiva takaportti ja lehdistö oli jo harhautettu muualle tai muuten vaiennettu. Siinä olen siis samaa mieltä pastorin kanssa, että nykyinen hallitus on onnistunut pilaamaan Suomea harvinaisen paljon. 

Vierailija

suo siellä... kirjoitti:
Eipä kovin sitoutunut ole auttamaan Suomessa olevia turvapaikanhakijoita ja muita syrjittyjä, kun pötkii pakoon kuin aropupu.

Ei muuta ku pitkää viihtymistä Tansaniassa!

Voisitko ajatella, että kuka tahansa väsyy jatkuviin tappo-, raiskausuhkauksiin, jatkuvaan vihaan? Ei, et varmaan voi ajatella. Tähän elämä Suomessa valitettavasti on mennyt. Lukekaapa Uuninpankkopojan blogia!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat