Kommentit (5)

Ei lääkkeitä maidon kanssa

Kohta 25; useimpia lääkkeitä ei nimenomaan saakaan ottaa maidon kanssa, koska maitoproteiini estää lääkkeen vaikutuksen. Myös appelsiinimehun sitrushappo toimii näin. Siksi kaikki lääkkeet suositellaan otettaviksi aina veden kanssa. Ei ainakaan maidon tai minkään sitrushedelmästä tehdyn mehun kanssa. Eli taisi nyt tämä 13-vuotias poika olla ihan oikeassa ja äiti tietämätön asiasta.

m35

Katsoessani lapsuudessa uusintoja tv:stä, mietin miten jaksavat aina esittää samaa. Tai sarjan seuraavassa osassa mistä muistavat mihin edellisosassa tarkalleen jäivät. Kas kun oletin ohjelmien olevan suoria/live-lähetyksiä ja näyttelijöiden asuvan jossain tv:n sisällä

Vierailija

Kuvittelin, että kaikki koirat ovat vain poikia ja kissat tyttöjä. Ja että sudenkorennot voivat nälkäisinä syödä ihmisiä, koska ovat sukua sudelle joka söi Punahilkan.

jussi12

Pienenä uskoin, että jos TV:n kallistaa kyljelleen, sen kuva ei kallistu mukana, vaan pysyy pystyasennossa. Kunnes sitten vähän isompana kokeilin ja näin, ettei asia ollutkaan niin.

Vierailija

Luulin pienenä, että Radioteatteri oli oikeasti pienenpieniä ihmisiä radion sisällä. Välillä puhuivat uutisia, ja kuinka ihmeen paljon osasivat laulaa erilaisia lauluja. Kotonani oli putkiradio, johon syttyi kammottava vihertävä valo, kuin silmä, joka pelotti pimeällä. Yritin katsoa sen ”silmän” kohdalta radion sisään, mutta ei siellä näkynyt ketään. Ehkä kaikki pienet radioihmiset olivat nukkumassa aina silloin, kun radio oli kiinni. Valon palaessa en uskaltanut yrittää katsoa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat