Kommentit (8)

Vierailija

Hohhoijakkaa kirjoitti:
Ei voi kuin nauraa. Uskoikohan joku jossain vaiheessa ettei näin kävisi.

Arvattavissahan tuo oli, mutta itse en henkilökohtaisesti ymmärrä mitä hauskaa toisten kärsimyksessä on. Nanna on kovin nuori. Olisi kyllä toivonut vaikka jonkun vanhemman tädin takovan järkeä hänen päähänsä siinä vaiheessa kun olivat lyömässä hynttyitä yhteen Jeren kanssa. Ei tuolla historialla miehestä helpolla tehdä kelvollista avioimiestä, saatika perheenisää. Aika karua kyytiä loppupeleissä saaneet kaikki naiset Jereltä.

"mun mies on sitten niin ihana...

Yleistä ettei miehen historiaa uskalleta katsoa silmiin ja rehellisesti. Naimisissa, lapsi sinne , toinen tänne, valehtelelua, yksi lapsi "rakkaampi" kuin toinen. Toisesta ei välitetä ollenkaan. Joillakin väkivaltainen historia ja ex naista haukutaan yhdessä ja yksin.  Ja tatuoikaa nyt vielä ihoonne se uusi suhde facebookkia myöten. 

Vierailija

Nannalle taisi käydä vanhanaikaisesti. Jännämies kiinnosti ja hurmasi. Miehellä melkoinen menneisyys. Mutta Nanna rakasti, "rakkauteni muuttaa hänet, hänestä tulee hyvä mies".
Mikä meitä naisia oikein riivaa, kun luulemme rakkautemme siirtävän vuoria? Muutos lähtee aina ihmisestä itsestään. Näitä Nannoja valitettavasti mahtuu kolmetoista tusinaan.
Toivon että ottaa opikseen ja viisastuu, hänellä on vielä tulevaisuus edessään. Opiskelemaan, opiskelemaan, esimerkiksi liikuntaa tai fysioterapiaa, pääsee ylöspäin tältä fitness-tasolta.

Elämä on, on

Todella ikävää että yhteinen polku veikin teidät erilleen. Kaikkea hyvää elämääsi Nanna. Uskon että lähelläsi on paljon ihania tukijoukkoja, jotka auttavat jaksamaan ja antavat voimia tapahtuman yli. Ja elämän jatkuvan tasapainoisesti että voitte kasvattaa lapsenne sopuisasti aikuiseksi. Kaikkea hyvää molempien osapuolien elämään!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat