Yksinäisyydestä

Fiinu

Sitä näin juhla pyhinä aina muista miten yksin todellisuudessa onkaan. Pääsiäiseen taitaa olennaisesti kuulua laadukas seura ja hyvä ruoka. Tuntuu jotenkin siltä, että ihmisen arvo mitataan ystäväpiirin perusteella, kuinka laaja se on tai onko sitä lainkaan. Koemme mieheni kanssa, että olemme täysin noupadeja kun ei ole ketä kutsuisi kylään. Muut elämän osa-alueet ovat meillä ihan kunnossa, mutta rahalla ei saa ystäviä. Kummatki opiskellaan unelma alaa yliopisto ja tulevaisuus näyttää koulutuksen ja työn näkökulmasta valoisalta. Suurin ongelma tähän yksinäisyyteen on ero uskon yhteisöstä, tuntuu että on hankala luoda uusia ihmissuhteita kun on 20-vuotta elänyt tiukassa yhteisön määräämässä kulttuurissa. Opiskelija bileissähän sitä helposti tutustuisi uusiin ihmisiin, mutta koen jotenkin ulkopuoliseksi itseni sellaisissa juoma painoiteisessä porukassa. Kaikki sujuu hienosti siihen saakka, kun keskustelu pysyy opiskelu asioissa, mutta esim musiikki, alkoholi ja elokuvat ovat ihan vieraita asioita. Kummatkin ollaan suht isosta perheestä, mutta välit ovat sinne aika kehnot. Nyt keväällä on meidän häät, mutta vieraita sinne tulee vain todistajat, ei siis perhettä eikä ystäviä. Onneksi meillä on edes toisemme <3 onko täällä muita yksinäisiä?

Kommentit (4)

Vierailija

Moro. Nykymailmas on vaikee luoda ihmissuhteit vaik ei oiskaa mistää yhteisöist. Mut kyl porukka hiffaa ku sanoo et on ollu josai sellases. Yliopisto porukasta löytyy myös paljon posse jotka ei dokaa ja jos ottaa niin hyvän maun rajoissa... 20v on ikä ku matka vasta alkaa ja kyllä ne ystävät sieltä jää messiin. Ja jos vähä käytät/te voimavaroja muihinki ku toisiinne nin saatatte saada yhteisii frendejä.. Miten jotain harrastuksia? Oot rehti jengille niin yleensä jengi on rehtii sulle. En kai muuta osaa sanoo.. Onnea matkalle!

Terveisin Mauri 31v, ei oo paljon frendei ja ystävii vielä vähemmä :)

Hmmm

Joko nykyiset yliopisto-opiskelijat eivät osaa enää kirjoittaa yhdyssanoja, vaan virheet ovat systemaattisia, tai on olemassa ihmisiä, jotka keksivät trolleja tämmöisistä aiheista. Kumpi on?

Ja ei, ihmisarvo ei liity kaverimääriin millään tavalla.

Hmmm

Ja miksi kukaan trollaisi tämmöisillä aiheilla, jopa keskustelupalstoilla "kaikki vihaa, olen siis noupadi, pitäisi tappaa itseni..."

Vierailija

Eihän teidän yksinäisiä pitäisi olla kun teillä on toisenne. Eikä yksin oleva ole välttämättä yksinäinen. Ettehän vaan ole menossa väärän ihmisen kanssa naimisiin jos tunnette itsenne yksinäisiksi parisuhteessa. Yleensä hyvässä parisuhteessa riittää yksi ihminen. Nauttikaa muuten siitä että teidän ei tarvitse kutsua ketään eikä kukaan kutsu teitä. Opetelkaa nauttimaan yksinkin eikä pelkästään nauttimaan siitä, että esittelette toisille taitojanne ja kotianne sekä menestystänne.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat