Kommentit (3)

Vaikene jo Heidi

LOPETTAKAA jo kirjoittaminen tapaus Heidi Sohlbergista!
Tätä asiaa on puitu julkisesti alkaen ensimmäisestä sairaalakäynnistä nyt tähän isä juttuun saakka. Kukaan, ei kukaan ole tyrkyttänyt itseään aiheesta enempää kuin hän. Totuushan on se, ettei hänellä mitään syöpää edes ollut vain geenimuutos. Sapettaa koko hölötys, kas kun kokemusta ko. sairaudesta on useamman kerran. Iso pyyntö vaikene Heidi, olet ottanut aiheesta kaiken jo irti.

Vierailija

Kannattaa lukea juttu ja muutama muukin tarkemmin, eipä ollut pelkkä geenivirhelöydös vaan ihan oikea rintasyöpä. Joka onneksi löytyi ajoissa. On erittäin hyvä että syövästä puhutaan ajoissa, näin ihmisten tietoisuus lisääntyy, osataan tutkia oma keho ja hakeutua toivottavasti ajoissa lääkäriin jos jotain poikkeavaa löytyy. Heidin kaltaisia esimerkkejä tämä maa tarvitsee. Ikävä jos sinä pahoitit mielesi kun hän on ollut avoin, mutta se avoimuus ei ole sinulta pois.

Vierailija

Tässä Heidi Sohlbergin jatkuvassa julkisuudessa on tapahtunut niin, että tämä alkaa kääntyä jo "itseään vastaan". Tärkeä asia, mutta kun katsoo esim. kommenttien alta,  niin jo siinä on pelkästään Me Naisissa 5 eri juttua. Ja nyt sitten otetaan vielä isä mukaan. Jos nyt oman mielipiteeni sanon, niin varsinainen hyvän asian puolesta julkisuudessa olo ei täyty tässä tapauksessa, vaan tärkeä viesti jää taka-alalle, koska liika on aina liikaa. Monen ihmisen ärsytyskynnys on ylitetty. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat