Kommentit (4)

Mervi S

Maaret Kallio ja totuus

Totuus myös Helsingin sanomista täältä

https://www.facebook.com/Helsingin-Sanomat-1716706318620672

Kuka tahansa voi esiintyä psykoterapeuttina tai seksiterapeuttina lue tästä

kyseisen ammattinimikkeen haltija ei ole oikea lääkäri joten kysymys kuuluu kuka ottaa vastuun jos henkilö mokaa potilaan hoitosuhteessa tai saa aikaan muuta järjestelmällistä vahinkoa?

Elävä esimerkki Maaret Kallio joka ei ole virallinen lääkäri ja jonka liiketoimia vielä kuihtuva roskalehti Helsingin sanomat ja muut valheeseen ja huijauksiin erikoistuneet roskajournalistit edistävät ja näin harhaanjohtamisen riski on suuri.

Uutena aluevaltauksena Kalliolla näyttää olevan toimenkuva yksityisen asianajotoimiston "erityisasiantuntijana" mikäs sen paremmin luottamusta herättäisi kuin sotkeminen PR:n ja kampanjointiin myös tuomioistuimet, mielenkiintoista sillä edelleenkään Maaret Kallio ei ole virallinen lääkäri joten hänen lausunnoilla ei ole painoarvoa. Asianajotoimisto mainostaa Kalliota media seksikkäästi "kognitiivis-analyyttisenä psykoterapeuttina" jollaiseksi saa lyhyellä kurssituksella vaikka KAT- yhdistykseltä sekä "väestöliiton erityisasiantuntijana" ja kysymykseksi jääkin mitä sillä on merkitystä jos arvioidaan henkilön pätevyyttä terveydenhuollon saralle.

Mainoslauseissa herättää huomion myös Speakersforumin slogan "arvostettu psykoterapeutti" eiköhän Kallio ole arvostettu ainoastaan niiden potilaiden keskuudessa joilta on onnistunut kuppaamaan rahat tyhjää toimittaen ja onnettomien potilaiden jotka eivät viitsi tulla esille petettyinä maineen takia.

Jo rivienkin välistä on luettavissa että Maaret Kallion motiiveja ylläpitää ainoastaan mainos ja rahastus eikä Kallion toimia ylläpidä terveydenhuollon terve realistinen etiikka.

Silloin kun leikitään ihmisten terveydellä taloudellisen hyödyn tavoittelemiseksi kysymys kuuluukin onko tässä oman alansa Pirkko Jalovaara?

Niin terveydenhuollon kuin joka alalla on rehellisiä ja ikävä kyllä myös kyseenalaisia ellei epärehellisiä yrittäjiä. Käytettyjä autojakin myy oikeat ja virallistetut takuuliikkeet kuin myös kynnelle kykenemättömät jobbarit jotka rahastavat unelmilla ja takuu päättyy kun auton perävalot katoavat horisonttiin.

Terveydenhuollon saralla Maaret Kallion uskottavuus ja konkretia on pelkästään ylikorostetussa mainoksessa pettymyksen karvaan todellisuuden todistaa kourallinen rahansa menettäneitä jotka olisivat saaneet samat tiedot ja aivan ilmaiseksi yhdellä käynnillä kirjastossa missä sivistää itseään päinvastoin kuin maksaa samoista tiedoista Kallion yritykselle.

Eikä edelleenkään Maaret Kallio ole viralliselta sektorilta tarkasteltuna lääkäri.

Vainoaminen on rikos.§

Vierailija kirjoitti:
Mervi Sekaisin nyt taas horisee. 

Toivottavasti sinä, joka vainoat ja kiusaat ihmisiä murtautumalla heidän tietokoneisiin tajuat vielä jonain päivänä kuinka epäihminen olet ja kuinka alhaista toimintasi on. 

Meri

Olen ekstrovertti ja mulle ei sovi introvertti kumppani. Mä en vaan kestä jos yhteydenpitotarpeet ei käy yksiin tai toinen ei kerro mitä mielessä liikkuu. Haluan ja mulla onneksi onkin avoin ekstrovertti kumppani joka haluaa nähdä yhtä usein ku minä: monta kertaa viikossa. Avoimuudessa on luottamuksen perusta ja sen saan toimimaan paremmin ekstroverttien kanssa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat