Kommentit (3)

Vierailija

Kiitos avoimuudesta!

Olet tosi rohkea ihminen, kun kerrot miten todellisuuden taju heitti unen puutteen vuoksi ja uskallat myös kertoa, että pelkäät.

Ihailen kovasti sinua tuon rohkeuden takia.

Se mitä edellä kirjoitettiin, on raukkamaisen "ihmisen" tapa toimia, peitellä omia sairauksia ja alkaa penkoa ventovieraan ihmisen asioita, sukulaisia, keksiä valheita jos mitään ei löydy, vielä kaiken lisäksi levittelymielessä, vähän kuin tällä sivulla joku haluaa antaa ymmärtää että painijan sukulaisen kärsitty tuomio liittyy painijaan ja vielä vainoamielessä.

Vaikka sinun todellisuuden taju on heittänyt unen puutteen ja juhlinnan vuoksi, se ei tee sinusta millään tavalla huonoa tai heikkoa! Päinvastoin, todennäköisesti jopa joissakin alkuperäiskansoijen kulttuureissa pyritään tilaan jossa nähdään muita ulottuvuuksia kuin tämä todellisuus.

Olet joka tapauksessa arvokas ihminen. Kaikkea huvää

Herkkä_hi_piä ! :)))

Huvää ... vaikka se kuulostaa lukihäiriöltä, on se myös, ajokortti, rekisteriseloste, henkilokortti jne. edespäin, joskus miettinyt, kuinka pieni maailma voikaan olla, ennen kuin se katoaa kokonaan, silloin on syytä olla oma maailma jo rakennettuna jos aikoo selvitä siitä hetkestä. Mielenterveys on kumma asia silloin jos siitä puhuja ei ymmärrä sitä, mutta valppaana ollessa on itsellä mahdollisuus oppia siitä hyvin paljon, koska kirja opiskeluun on aina nähtävillä ympärilläsi, jos vain et lue sitä ääneen, niin oppiminen tulee luokse ilman hakematta sitä mielenterveysoppaista ! :)))

Oikeita töitä tekevä entinen t...

Wtf? Kuka tää pelle oikein on? Se ettei teininä oo kivaa on ollut tiedossa jo antiikin ajoista lähtien... Nykypäivänä vähän riimitellään ja puhutaan "vaikeista" ajoista naistenlehdissä ja mennään telkkuun noin johan kansa ja mummot etunenässä on säälimässä ja syytämässä rahaa näille "onnettomille"... Voi voi kulnka tekopyhää!!!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat