Kommentit (9)

Hansa

ihan sairasta.. ukko on 50 vuotta vanhempi.. niin epänormaalia ku voin ikinä olla.. ihan uskomatonta.. että kehtaavatkin.. taitaa olla tyttö lesbo ja ukko pedofiili

Vierailija

Vanhemmat vois sitten ihan katsoa peiliin, jos eivät ole tajunneet että Danny ei ole mikään unelmien vävypoika. Vai loukkaantuvat, siis mistä?

Itsetutkiskelun paikka

Vanhemmilla on itsetutkiskelun paikka jos lapsi on kasvatettu niin, että moraalinen päättely ei toimi parisuhteen muodostuksessa. Tämä on Yhtä surullinen asia kuin amerikkalainen lapsimissiviihde. Ja yhtä yököttävää...

Vierailija

Anteeksi. En kylläkään ole henkilö jonka mielipiteillä on mitään merkitystä. Ainoa mikä heräsi oli huoli. Mutta jokainen kulkee oman tiensä ja tosiaan toisten motiiveja ei oikeasti tiedä.

Koivikko

En näe mitään sairasta tuossa suhteessa. Aikuiset lahjakkaat saman alan ihmiset, joilla on varmasti paljon yhteistä ollut jo ennen suhteen aloittamista. Toivotan heille kaikkea hyvää. Ei kai heidän tarvitse yleisen paheksunnan vuoksi lakata elämästä omaa elämäänsä. Ovat mielestäni charmikkaita vaikka ovatkin eri ikäisiä.

70 vee

Olen itse 70v. ja puolisoni myös 70v., ja olemme olleet avioliitossa 50 v.. Onnellisinta aikaa saamme vihdoin elää rakastaen lapsiamme ja heidän lapsiaan. 40:n vuoden työrupeamien jälkeen on ollut ihanaa 5-vuotta elää sitä ikiomaa elämäämme, tehden juuri sitä mitä rakastamme. Pitkä työhistoria, opinnot jne. ovat kartuttaneet talouttamme myös aineellisesti, mikä antaa hyvää ja onnellista elämää myös jälkipolvillemme. Mutta suurin niistä on rakkaus!

Musiikinystävä

Sanotaan, että ikä on vaan numeroita. Rakkaus ja kiintymys ei katso ikää. Jokaisella on omat kriteerinsä ja näin olkoon, kunhan toimitaan lain ja moraalin puitteissa. Tämä pariskunta elää tavallaan. Kumpikin täysi-ikäisiä ja tervejärkisiä, eivät siis holhouksenalaisia. Ovat siis vapaita solmimaan parisuhteen.Ei voida syyttää siis mistään heitä. Ennen oli este parisuhteelle, jos kuului eri säätyyn. Vieläkin maailmassa on maita ja kansoja, jotka rajoittavat parisuhteita mitä moninaisimmin säädöksin ja tavoin. Nauttikaamme vapaan demokratian suomasta tavasta kunnioittaa ihmisyyttä ja tasavertaisuutta. Jos jokin asia ei sovi sinulle ja minulle, voi se vallan hyvin sopia kolmannelle osapuolelle! Hyvää juhannusta!

Vierailija

Itsetutkiskelun paikka kirjoitti:
Vanhemmilla on itsetutkiskelun paikka jos lapsi on kasvatettu niin, että moraalinen päättely ei toimi parisuhteen muodostuksessa. Tämä on Yhtä surullinen asia kuin amerikkalainen lapsimissiviihde. Ja yhtä yököttävää...

ihmisen aivot kehittyvät 25-vuotiaaksi.
Nuorena kuuluu olla huoleton ja naiivi ja pitää hauskaa, kunhan ei tee muille haittaa. Nykyään vain tuntuu, että hauskanpidon ovat omineet kaiken muun ikäiset kuin nuoret, joille se kuuluisi.
Myöskään vanhemmat eivät ole syyllisiä, ei toista ihmistä voi pakottaa parisuhteeseen itselle mieluisan kanssa.
Toivottavasti danny ei saa pahaa aikaan, jota hänen ja aiemman suhteensa googlettaminen antaa pelätä.

Vierailija

Ei se kuulu kenellekään ketkä keskenään parisuhteen muodostavat. Toivon vaan, että Erika hyödyntää tätä suhdetta ja vaatii Dannylta vain pelkkää parasta. Jossain Afrikan, Lähi-Idän ja Intian maissa naitetaan pikkutyttöjä vanhoille ukoille, joten mitä naputtamista kenelläkään on tässä Erikan ja Dannyn asiassa.

Mutta vaadi Erika niitä ykkösluokan lentoja myös Dannylta. Antaa kateellisten ja katkerien märehtiä. Itsensähän happamoittavat ja sulattavat suohon.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat