Kommentit (2)

Vierailija

Paris on nätti likka, kun on perinyt jotenkin ihmeellisesti kauniit piirteensä äidiltään. Ainut mistä moittisin on nuo tatuoinnit, töherryksillä pilaa nahkansa ja mahdollisuutensa malli- ja elokuvamaailmassa. Toki voidaanhan ne meikata piiloon, mutta fiksumpaa olisi jättää ottamatta.

Vierailija

Sisäisesti kaunis ihminen, jota ihmisten pahuus järkyttää ja jopa suistaa raiteiltaan?

Lapsi (kuten kaikki eläinlapset, )syntyy täysin viattomana, eikä esim tiedä, jos eivät vanhemmat tai myöhemmin yhteiskunta opeta, että esim omien kasvojen värittäminen(=meikkaaminen), muuttaminen, tekee itsestä jotenkin huonon, ja on tietty ikä milloin se on ok, se ei saa olla esim leikkiä tai kokeilunhalua, hän ei tiedä, että joidenkin ruumiinosien paljastaminen on ok vain toiselle sukupuolelle, toiselle ei.

Kaikki nuo asiat ovat opittuja ja jotkut vanhemmat opettavat myös esimerkiksi järjestelmällisen vainoamisen, eli etsitään kohteita, joita osoittaa sormella, ja manipuloida muutkin vihaamaan ja tekemään haittaa porukassa yhdelle tauotta ja vuosia, samalla esiintyen uhrinsa uhrina tai muita puolustavana sankarina.

Samat tyypit mielellään hakeutuvat modeiksi tai ylläpitoon tai (palkatuiksi vihakirjoittelijoiksi )kontrolloimaan ihmisten kirjoittelua.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat