Kommentit (7)

Nainen tummissa

Ettekö te tienneet muka totuutta tästä haittamaahanmuuttajasta eli "Matusta" Makwan Amirkhanista

http://amirkhanmakwan.blogspot.fi/2017/03/osa-10-lahikuvassa-makwan-amir...

Makwan Amirkhan on maahanmuuttaja joka elää suomalaisten hyväuskoisuuden kustannuksella. Amirkhan yritti päteä aiemmin urheilun parissa mutta ylsi painiurheilussa ainoastaan aikuisten piirinmestariksi. Virallisen painiurheilun korkeimmalle miesten korokkeelle tämä turkulainen kurdi ei koskaan noussut. Oman osansa kertoo myös Amirkhanin mielenterveydelliset sekä hermostolliset ongelmat ja häiriöt joiden johdosta hän ei olisikaan koskaan menestynyt ja selviytynyt voittajaksi virallisessa ja realistisessa painiurheilussa.

Amirkhan hakikin käyttövoimakseen keltaisen lehdistön, median vääristävän voiman ja skandaalit sekä kuvitteellisen todellisuuden, vastineeksi koska ei pärjännyt realistisessa urheilussa. Polkaisten samalla paskaan koko realistisen painiurheilun imagon ja maineen, pohjamudista pitää varmasti huolen myös törkeistä seksuaalirikoksista sekä alaikäiseen sekaantumisesta tuomitun veljen maine.

Tässä tuoreita vetoja miten oikeat painijat siellä ihan oikealla molskilla ovat vieneet litran mitalla ja ihan tuoreeltaan tätä taivaan rannan maalaria. Katso aiheesta lisää tästä 

Huomioitavaa että miten Sokos tai Huawei ovat lentäneet tämän menninkäisen vipuun, jokaisen kannattaakin jatkossa boikotoida edellä mainittuja luottamuspulan takia.

Amirkhanin makeilun teema on UFC. Todettakoon että kyseinen epävirallisuuttaan urheilussa korostava UFC on pelkkää viihdettä ja showta missä ostetaan voittajat ja maksetaan häviäjät. 

Kansainvälinen virallinen Olympiakomitea ei edes tunnusta UFC:ta urheiluksi sen epäeettisyyden ja liikuntakasvatuksellisten epäjohdomukaisuuksien johdosta

UFC edustaakin liikunnan pimeää puolta, ostettuja ja maksettuja tuloksia, vedonlyöntejä, dopingia ja pullistelua.

Makwan Amirkhan on realistisesti urheilun mätämuna. Huono häviäjä joka ei menestynyt molskilla ja päätyi korostamaan surkeaa egoa keinotekoisilla virityksillä samalla polkaisten paskaan koko realistisen kamppailu-urheilun maineen.

Makwan Amirkhan on nyt osallisena myös pahoinpitelyjupakassa mihin liittyy myös hänen tuomittu seksuaalirikollinen veljensäkin, hän myös entinen painija.

Lue täältä aiheesta lisää klikkaa tästä

https://makwanmatuamirkhan.blogspot.fi

* Kuluttaja yrittäjä boikotoi Sokosta ja Huaweita jotka sponsoroivat mainittuja Amirkhaneja *

Sari V

Amirkhanien raadolliset taustat pedofiliaa petoksia ja väkivaltarikoksia.

https://makwanmatuamirkhan.blogspot.fi

Olisikohan sittenkin ollut parempi mamma Amirkhanille että olisi laittanut aikoinaan pessaarin paikalleen ennen kuin yhtyin naapurin matu isännän kanssa. Olisi maailma säästynyt pedofiilialta ja kusipäisiltä kakaroilta

rotten Mint

Ei taida naiset nyt kirjoitella noita juttuja, vaan ihan joku miespuolinen henkilö, joka on fiksaantunut tähän mustakarvaiseen tällä erää. Olen sitä mieltä, että vainoaminen on aina huono juttu, kohdistuu se sitten kehen tahansa. Oikeuslaitos tuomitsee Suomessa rikolliset, yksityisillä kansalaisilla ei ole mistään intresseistä lähtien oikeutta vainota ketään, joka se on sinällään jo vakava rikos - vainoaminen.

Ja mikäli joku kamppailulajiammattilainen uhkailee ketään, pahoinpitelee tai syyllistyy muuhun vakavaan rikokseen, niin hänen uransa on sitten siinä. Niin sitä käy monessa muussakin ammatissa, että kun töpeksii, niin ura on finito. Poliisi, lääkäri, postipoika...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat