Kansallissosialismi - biologinen maailmankatsomus

Vierailija

Evoluutioteorian mukaan valkoinen hetero on evoluution päätepiste ja kaikessa muita parempi. Luonnonvalinta karsii kaikki muut. Arvokonservatismi perustuu tieteeseen ja biologian lakeihin. Nainen on kodin työntekijä ja homous on luonnotonta.

Tieteen maksimitaso saavutettiin silloin Saksassa kun kansallissosialistinen eli tieteellinen maailmankatsomus muodostui. Kaikki nykytiede on juutalaisten vallassa olevien ihmisten valhetta.

Evoluutiobiologit pitävät kansallissosialistista rotuoppia epätieteellisenä ja näennäistieteenä koska he ovat juutalaisten kätyreitä. Siksi he sanovat myös että homoseksuaalisuudesta olisi evolutionaarista hyötyä. Historiatieteen asiantuntijat joiden mukaan holokausti tapahtui ovat myös juutalaisten kätyreitä. Skepsis on myös mukana juutalaisten salaliitossa kun myönsi Magneettimediasta Huuhaa-palkinnon. Magneettimedian mukaan Wi-Fien säteily on erittäin vaarallista terveydelle jopa ulkona, jos lähistöllä on Wi-Fi laitteita, ja syövän voi tappaa ruokasoodalla. Säteilyturvakeskuksen mukaan Wi-Fit ovat absoluuttisen turvallisia jos välimatkaa laitteeseen on puoli metriä. Säteilyturvakeskus on mukana juutalaisten salaliitossa. Ja lääketieteen asiantuntijat joiden mukaan ruokasoodalla syövän parantaminen on humpuukia ovat myös mukana juutalaisten salaliitossa. Jos haluaa tavoitella totuutta, niin hyvä nyrkkisääntö on että kaikki joiden mielipiteet poikkeavat kansallissosialistien tai sellaisten faktasivustojen kuten Magneettimedian tai MV-lehden tai Stormfrontin mielipiteistä, ovat mukana juutalaisten salaliitossa. Jokainen jonka mielestä kansansallissosialismi ei ole tieteellinen ideologia on juutalaisten vallassa oleva kommunisti.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat