Kommentit (5)

Kirra

Olisiko ihan tavallinen purennan korjaus kyseessä jomloin leviteyään quadhelixillä yläkaarta ja alapuolen leukaan tehdään ramus osteotomia jolloin leukaluu halkaistaan ja siirretään eteenpäin.. kokonaisuudessaan hoito ottaa about 3 vuotta...

Mummo

Näin varmasti on. Sarasvuota vaivaa narsistinen taipumus tai ainakin huomionkipeys.

Se on lapsuudessa alle 6-v iässä tullut henkinen vamma, joka on johtanut mm. lääkehumalassa esiintymiseen ja hakattavaksi suostumiseen suorissa TV-lähetyksissä.
Tässä nyt Varassuo hakee lisää julkisuusnäkyvyyttä (en kerro). On oltava julkisuudessa vaikka henki menisi, jos aikoo saada pieniä radio-ohjelmia eläkepäivillekin. Kaikkea hyvää Jarille ja pikaista paranemista näistäkin.

Huolehtija

Jos on kyseessä syöpä,leukaluussa niin siitä on narsistisuus kaukana! Voin kokemuksesta sanoa,ettei ole mikään helppo homma!Elämä muuttuu kertaheitolla eikä paluuta entiseen ole.Epäonnistumisen riski suuri vaikka kirurgi olikin yksi maailman parhaista,leikkaus onnistui hyvin mutta jälkihoito toi tullessaan monenlaisia ongelmia!Ulkonäkö muuttui radikaalisti huonompaan suuntaan ja toi potilaalle monenlaisia paineita.Loppuelämän ajan erilaisia vaikeuksia,nielemisessä ja syömisessä,puheentuottamisessa,ym,ym!

radd daddy

Se on KARMA joka iskee. jari on tyypillinen jenkkien kallonkutistaja feikkareitten tyylinen Kusettaja, joiden opit on peräisin Scientologien menetelmistä. Vuosia sitten olin valokuvaajana kun  jässestä piti tehdä reppistä Anna lehteen. Kuvata piti niin normioloissa kuinmyös framila. Silloin se tarkoitti kahta firmoille sunattua tilaisuutta jossa niille oli myyty Finlandia talossa esitetty spektaakkeli. ja  Sarasvuo estraadilla mesosi kuinka Firman on muututtava jotta pärjää kilpailussa ( aika looginen oivallus??) jarin metodi oli maalata uhkakuva kilpailijasta "kuinka se syö meidät". tehostaakseen vaikutusta jari lähinnä pakoitti yleisöstä kaikkein viattomimman ja pelokkaimman henkilön siitä lähietäisyydeltä nousemaan lavalleja kuulemaan jarin ripitystä. Firmat oli muistaakseni Pukeva  ja Kaunotar. Ekan tilaisuuden siinä istuskelin ja muutaman kuvan nappasin. Viikon kuluttua oli toinen , Firmat vaan oli vaihtuneet toisinpäin koska myös maksaja oli se toinen. Jutut oli kuitenkin ihan samoja itseasiasta sanasta sanaan. mimmikin joka verhoista putkahit "todistamaan kirjasta oikeaksi jarin lukuja" oli sama. Yleisöstä taas pakoitettiin samaan tyyliin poloinen uhri. Sitten tuli kohta jossa yleisöltä pydettiin kommentteja. Nousin ylös ja latasin "Jari Mitensä voit vetää yhden poloisen lavalle piinattavaksi kun sen panos on aivan olematon tuossa sun skenaariossa, ne oikeat syyt on markkinatilanteessa, firman johdon ahneudessa ja hinnottelussa. Ihan kummasssakin firmassa ( sitten paljastin tuon toisen tilaisuuden kulun)  jari lehahti raivosta tummanpunaiseksi, alkoi suu vaahdoten  sättiä lehdistöä ja varsinkin Pressikuvaajia. Myöhemmin tavattuani tuon Lauttasaaren sillan kupeessa olevan byroon työntekijöitä, sanoivat että jari oli sielläkin aikamoinen despootti ja hirviö

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat