Kommentit (5)

Vierailija

Kannattaa miettiä kahdesti ennen microbladingia, että ottaako vai eikö. Itsellä meni kulmat täysin pilalle joten en voi suositella tätä tekniikkaa tekijää sen tarkemmin mainitsematta...

Vierailija

Tehkää taustatyö!!! Ottakaa selvää microbladingista ja siitä, miten sen viillot aiheuttavat arpia. Kestopigmentointi parempi vaihtoehto, tosin tekijästä sekin riippuu miten hyvä lopputulos sitten on. Jos tekijä ei näytä ymmärtävän millaiset kulmat haluat, niin jätä homma kesken. Menetät ehkä rahasi, mutta ainakin saat pitää kulmasi eikä sinun tarvitse kärsiä ja kirjaimellisesti itkeä viikkoja, kuukausia ja jopa vuosia epäonnistuneen microbladingin takia!

Tekijät ei kaikki ota edes vastuuta piloille menneistä kulmista, vaan pesevät kätensä. Instakuvista ei paljon voi päätellä, vaan kulmat täytyy nähdä kuukauden, parin päästä kun väri on asettunut. Microbladingissa varsinkin väri leviää helposti ja käy kuten minulla, että näyttää kuin neljävuotias olisi tatuoinut nämä jollakin tussilla. 

LadyKata

Nimenomaan tehkää taustatyö huolellisesti! Tekijän kuuluu olla sertifioitu, sekä useimilla on FB sivut josta näkee aikaisempia töitä. Minulla on ollut aikaisemmin kestopigmentoinnit, joita nyt korjattiin microbladingilla enkä voisi olla onnellisempi. Turun Verkahovin toimipisteessä paras palvelu.

jylhäläinen

Otin itse tuolla menetelmällä kulmakarvat Turussa 4 vuotta sitten. Tuloksena ovat nyt arpinen iho alue, punertavat kulmat. Kulmia korjailtiin useaan otteeseen, lopputulos ei hyvä. Minulla oli tuolloin rasvoittuva iho ja ikää 53 v. Olisko vaikuttanut lopputulokseen. Aikoinaan laitettiin myös kestopigmentiolla, tulos; punertavat ja paikoitellen vihertävät karvat. Olen sitä mieltä ettei olisi kannattanut ottaa kumpaakaan. Tai väri olisi pitänyt olla musta jos siihen sekoittaa ruskeaa muuttuu se ajan kuluessa punaiseksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat