Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Onko muita joiden mielestä tuo Virpi Salmen viikon olennaiset on Me Naisten parasta antia? Mistä Virpi noita juttuja oikein repii? Vaadinkin Virpille enemmän palstatilaa, itse asiassa Virpi voisi korvata perinteisen seurapiiripaltan kokonaan (siis sen missä julkkikset poseeraa jossain kissanristiäisissä ja kertoo kuulumisiaan tyyliin "tulimme juuri Teneriffalta")

Sivut

Kommentit (17)

Muhunkin uppoaa viikon olennaisten huumori. Tiedän, että joitakin ne jutut saattaa myös loukata/ärsyttää, mutta musta ne on ihan parasta kaikessa räävittömyydessäänkin.

o/ Mä tykkään myös. Mua naurattaa erityisesti kaikki julkkisten tyyliarvostelut - niitähän kuuluisi fanittaa, oli päällä mitä tahansa kammottavaa. :D

Me Naiset on mahtava lehti, mutta olennaisissa on välillä ihan mautonta läppää. En tykkää kun ihmisten ulkonäöllä piruillaan. Mutta välillä homma kyllä onnistuu täysin ja nauran jutuille ihan pissat housuissa.

Muhun ei jostain syystä pure :/ Löytyyhän sieltä välillä jotain ihan hauskaa, mutta tuohon hehkutukseen en kyllä mitenkään voi yhtyä. Paljon väkisin väännetyiltä kuulostavia vitsejä, ja eniten surettaa se tyylinurkka. Tuntuu jotenkin kurjalta kun ihan mukiinmenevästikin pukeutuneista ihmisistä keksitään jotain pahaa sanomista.

Virpi Salmi on jumala! Nauran viikon olennaisille ääneen ja voin sanoa, että harvan lehden kanssa käy niin. Parasta on bongailla "seurapiiri/kissanristijäisosastolta" yhdellä viikolla kaikkein järkyimmät asut ja miettiä, mitkä niistä on olennaisissa seuraavalla viikolla. Ihan ässää! :)

Olennaiset on hyvä, välilllä nauran, välillä en. Ei kai siihen tyylinurkkaan tarvitse niin vakavasti suhtautua.Mutta siitä en tykkää, jos ihmisen ulkonäöstä naljaillaan. Jotenkin tuntuu, että tää aika on muutenkin niin kova ja kaikkien pitäis olla täydellisiä.

Me naiset on Niiiiin huippu lehti. Mutta muhun ei pure poliittinen huumori, joka on aina sitä, että Keskusta-puoluetta ja sen jäseniä mollataan. Siis miks aina niitä. selkeesti kokoomusta tai vihreitä kannattaa tää lehti, no ei ainakaan keskustaa tai vanhasta :P. Ei oo kivaa et politiikka sekoitetaan tolleesti, siis puoluellisesti, naistenlehteen, joka muuten on aivan paras!

paras juttu just olennaiset,sen luen aina ensimmäisenä.Mutta miksi jatkokertomus on sama kuin syksyllä tullut kirjanen me naisilta,jos se oli tilaajalahja niin oliko järkee?? Luin kirjan joka oli kyllä hyvä!! mutta en nyt viitsi sitä uudestaankaakaan lukea.Hyvä on lehti tykkään!! Kiitos myös bettinalle!!

Minusta olennaiset on parasta koko lehdessä. Oikeastaan se on syy, miksi toisinaan ostan Me naiset -lehteä. Lehden muut jutut eivät sitten olekaan minun kamaani. Meikki - ja muotijutut kun eivät vähääkään kiinnosta.

Samaa mieltä. Jotenkin vähän kaksinaismoralistista itse lehdeltä, että toisaalla samoja julkkiksia - "julkkiksia" nostetaan esille artikkeleissa ja tässä osiossa heitä mollataan joskus aika julmallakin tavalla. Vaikka täytyy myöntää, että jotkin heitot osuvat nappiin, yleensä ne vähemmän ilkeät.

Me naiset on hyvä lehti mutta en käsitä alkuunkaan Viikon olennaisten huumoripläjäyksiä. En nykyään edes lue niitä. Kerran meinasi jokin juttu naurattaa eli se on lähimpänä viihtymistä minun kohdallani. Tekemellä yritetään tehdä huumoria toisten pukeutumisesta yms. Ihan täyttä paskaa!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat