Kommentit (4)

Tytti

Joo, tämä on koettu sekä julkiselle että yksityiselle puolelle hakiessa, kun olen ilmoittanut tietyn vähimmäispalkkatoiveen (joka oli selvästi alle nykyisen palkkatason kauempana olevassa työpaikassa, kun kamppailu oman alan töistä on lähialueella erittäin kovaa).

Vierailija

Elämme ilmaisen työn aikakautta.
Täytyisi olla kiitollinen jos saa tehdä ilmaiseksi töitä ja kiitollisuudesta nuolla vielä kengätkin.

puh

Tuollaiset mustat listat ovat uhkailua ja niillä voi pyyhkiä takapuolta. Tuollaisten uhkailufirmojen nimet kannaattaa julkaista, oppivathan olemaan.  

Työnantajan on turha luulla, että aina on työnanatajan markkinat. Ei ole, hyvissä firmoissa kilpaillaan työntekijöistä ja maksetaan kilpailukykyistä palkkaa., eikä uhkailla potentiaalisia työntekijöitä.

Himmeli

Olen sairaanhoitaja hain polikliinisen sairaanhoitajan paikkaa ja kysyin haastattelussa millainen palkka paikkaan kuuluu. En saanut vastausta. Päivää ennen sopimuksen kirjoittamista kuulin palkan olevan lähes 200 e huonompi kuin nykyinen palkkani. Päätin etten ota paikkaa vastaan senkään takia syy se oli toisella paikkakunnalla kuin oma asuinpaikkani ja työpaikkani. Autopaikkoja ei olisi joten olisin joutunut menemään bussilla ja työpäivät olisivat pidentyneet matkojen takia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat