Artikkelista: Hiilaripommi tikittää

Kommentit (2)

Vierailija

Rasvattomuus ei ole hyvästä. Elimistö tarvitsee rasvaa, esim.aivot ovat ainakin 60 % rasvaa. Voi on terveellinen ja luonnollinen vaihtoehto, samoin kylmäpuristetut öljyt. Toista ovat keinotekoiset margariinit ja kemiallisen prosessin läpikäyneet ruokaöljyt. Yäk. Samoin kevyttuotteet ovat pahasta. Rasvan poiston mukana katoavat vitamiinit ja tilalle on laitettu sokeria ja keinotekoisia vitamiineja.... Kyllästyttää jo tuo alituinen suositus, että vähärasvaista ja rasvatonta =(

Vierailija

"Voi on luonnollista" on väite joka ei koskaan lakkaa hymyilyttämästä. Mikäköhän tekee teollisesti valmistetusta meijerivoista "luonnollisen", siinä missä teollisesti valmistettu margariini on "keinotekoista"? Voi on ollut ihmisravintoa evolutiivisessa mittapuussa suurin piirtein yhtä pitkään kuin esim. viljat, mutta huomattavasti suppeammassa mittakaavassa, joten siltäkään puolelta ei tukea "luonnollisuudelle" löydy. Eikä voi myöskään ole mitenkään erityisen terveellistä (sen rasvahappokoostumus ei ole ideaali), joskaan ei toki kohtuudella nauttituna mitenkään haitallistakaan.

Ainut syy voin hehkuttamiseen lienee siis maku ja se, että kyseessä on vhh-kansan "lajityypillinen" käytösmalli.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat