Kommentit (4)

Viisi vuotta pakkasessa

Ravintoloissa, joissa on kssa keittiössä, ovat lattioiltaan erityisen puhtaita.

Kissa putsaa lattiaa sekä hännällään että juuri nuolemillaan tassuila, ei esimerkiksi lattialle pudonnut juustoviipale, kostea possuleikkele tai vaikkapa vispipuuro likaannu ja saa bakteereja maattuaan jopa viis sekuntia keittiökaakeleilla.

Kissattomat ravintolakeittiöt sen sijaan saattavat olla oikeita bakteeripesiä, etenkin jos viipale juustoa tai leikkelettä on yli 15-20 sekuntia lattialla. Asiakas ei tätä koskaan saa matkan aikana selville, sillä bakteeripöpö iskee vasta kotimatkalla.

Useat pohjoisen Lapin hotellit ovat muiden kuin hotelli- ja ravintola-ammattilaisten perustamia, joissa keittiössä ei ole ravintola-alan moraalia taakkana. Lattialta nostetaan pudonnut poronkäristys takaisin asetille ja mikron kautta pöytään. Samoin suurpakastimessa 10 vuotta maannut lohi pääsee pöytään ainakin keitossa, ellei kuuluisnana Inarin lohena.

Mitä näisää esimerkeissä yksi viisi minuuttia lattialla on? Ei mitään, kun omavalvonnassa muovikelmuun kirjoitetaan vain kuukausi, ja vasta käyttöön otettaessa siihen kirjoitetaan vuosi.

Dogs

Onneksi ei ole niin huono tilanne eikä possun tavat että mistään sukkahikiseltä lattialta tarvisi lähtä ruokaa syömään. Bon appetit vaan niille jotka sitä harrastaa.

Vierailija

eipä ole possullakaan ihmisen tapoja - kahlita muita eläviä lajeja mahdollisimman matalilla kustannuksilla mahdollisimman paskoihin oloihin, tunkea kuljetusrekkoihin kuin jutskuja keskityslerille, nöyryyttää, kiduttaa, raiskata ja lopuksi lahdata, että hyhhyh niitä possujen tapoja,,,kaikki kunnia heille.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat