Kommentit (2)

Facialis parese

Aihe on minulle tuttu, sillä rakas poikani on syntymästään saakka kärsinyt kasvohalvauksesta. Mistä halvaus johtuu, sitä ei ole kukaan pystynyt meille kertomaan. Poikani on hyvännäköinen nuori mies, mutta kasvohalvaus on ollut hänelle niin tuskaa, ettei sitä voi sanoin kuvata. Nämä kuukauden tai parin kasvohalvauksesta kärsineet eivät ymmärrä, millaista on jatkuvasti olla vinokasvoinen "vahakasvo" elämän loppuun saakka.

Kaikki selfiet ja hymyilyt,  uusiin tilanteisiin menemiset, esiintymiset jne. ovat vaikeita. Asiaa ei helpota, että nykyään kaikki on niin pinnallista ja ulkonäöllä suurempi merkitys kuin koskaan aikaisemmin. 

Jos joku syntymästään saakka kasvohalvauksesta kärsivä lukee tämän, niin mielelläni kuulisin hänen kokemuksistaan.

Himmennintoiminto

Että sellainen vaikeuksien kautta voittoon juttu. Itse antaisin tässä tapauksessa pisteet kirjoittajan miehelle, koska moni nainen olisi jo tuollaisessa tilanteessa lähtenyt lätkimään jos miehelle olisi käynyt samoin. Ehkäpä Ulla on muitakin piilotettuja avuja jonka vuoksi mies oli valmis pitämään puunaamaisenkin naisen, itse vetäisin johtopäätöksen suoraan erääseen evvk:n jaksoon jossa Ulla kertoi näistä avuistaan...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat