Olisitko uskonut? Helppo munakikka tekee puurosta ihanan kermaisen ja ravitsevan

Kananmuna lisätään nyt puuroon. Kuva: Shutterstock

Kananmunan ja puuron yhdistäminen saattaa kuulostaa epäilyttävältä, mutta lopputulos palkitsee. Lue koko juttu

Kommentit (7)

Vierailija

Mummini laittoi aina riisipuuroon munan. Siis kypsään vähän jäähtyneeseen puuroon. Karjalanpiirakoita tehdessä puuro pysyy paremmin kasassa.

Vierailija

Ei kaurapuuron keittoon mikroa tarvita, vaan ryynit ja vesi kattilaan ja heti, kun alkaa porista, virta pois. Puuro kypsyy hyvin tällä lämmöllä ja sekaan voi sekoittaa marjat, raejuuston sekä lorauksen rypsiöljyä. Raejuuston sijaan voi rikkoa yhden raaán munan ja sekoittaa hyvin. Ei tarvitse muistella, jäikö levy päälle :)

Vierailija

Ei kaurapuuron keittämiseen kattilaa tarvita. Helpointa mikrossa, kun voi tehdä suoraan lautaselle. Ei tule yhtään ylimääräistä tiskiä ja jos haluaa lisää, niin tekee toisen lautasellisen perään, näin ei tule edes biojätettä. Pikakauroista mikrossa tehtynä ei ole tietysti yhtä hyvää, mutta menettelee kyllä.

Pitääpä kans kokeilla munan kans.

MikkoAnnikki

Ehdottomasti vaivattomampaa kypsentää liedellä sillä aikaa, kun on suihkussa tai meikkaa vessassa. Mikro tuppaa kuohauttamaan helposti yli lautasen. Valitettavasti osa palstan lukijoista ei kuin mikron ja valmisateriat. Sääli, mutta totta.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat