Kommentit (6)

Vierailija

"Valkoiset ja ruskeat ihmiset" Eihän rotuja ole, vai miten se meni? Vai onko rotuja sopiva korostaa vain silloin kun se ajaa omaa asiaa? Esimerkiksi raiskauksissahan ruskeiden ja mustien jäätävä ylikorostus halutaan peittää kun asia ei ole miellyttävä tai kovin trendikäs.

Pikimusta finnjävel

Koko Hubara on nähtävästi ns. rodullistanut itseään tietoisesti tuolla nimivalinnalla, jos kerran oikea nimi on Shirley? 

Ihmeellistä, kun jonkun käsitys ns. valkoisuudesta on niin rajallinen - sillä Kokohan on itsekin kuitenkin valkoinen, joka kuvittelee tai vain määrittelee olevansa ruskea.

Kokon määritelmien mukaan suomalainenkin on toki ruskea ulkomailla, koska hän väittää jopa virolaisia ja venäläisiä ruskeiksi, rodullistetuksi ihmisiksi. Ruotsissa, jossa suomalaisia on halveksuttu ja aliarvioitu kollektiivisesti jo ammoisista ajoista lähtien, on suomalainen varmaan sitten aivan mustaakin mustempi, pikimusta finnjävel!

Tämä virolais- ja venäläisjuttukin on kiehtova, koska Suomessa on yleensä vallalla käsitys, että naapurimaan naiset ovat kauniimpia ja paremmin myös ns. valkoisen kauneuden stereotypiat täyttäviä.

Typerää Jenkkilän kopiointia

Hubara tuo Suomeen suoraan Amerikasta kopioitua rotuajattelua, sillä USA ei ole kansallisvaltio, joten siellä ihmiset ovat samaistuneet perinteisesti rotuun. Osittain sama tilanne on myös esim. latinalaisessa Amerikassakin.

Amerikkalaista rotuajattelua leimaa myös vaikea historia orjuuksineen, vaikka tosiasiassa USA:ssa oli myös valkoisia orjia ja vain muutama prosentti amerikkalaisista on ylipäätään omistanut orjia historiassa. 

Arabimaissa, Hubarahan on kertonut olevansa arabitaustainen juutalainen - harrastettiin huomattavasti laajempaa ja rankempaa orjuutta. Arabimuslimimaissa mustilta miehiltä leikattiin kivekset pois ja naisen kohtu poltettiin raudalla hedelmättömäksi, joten siksi niissä ei ole historiallista mustaa vähemmistökään, kuten Amerikassa on. Arabimaat harjoittivat myös valkoista orjakauppaa.

Suomalaisiakin on kaapattu muslimimaihin orjiksi ja itse asiassa suomalaiset ovatkin suhteessa olleet suuremman orjakaupan uhrina kuin yksikään Afrikan maa, kun siis puhutaan historiallisesta orjuudesta. Tämä on ihan tutkittu juttu.

Hubaran, Maryan Abdulkarim yms. mukaan suomalaisten pitäisi tuntea syyllisyyttä, vaikka suomalaiset ovat itse olleet orjakaupan, roturasismin; mongooliteoriat -  ja esim. Euroopan sisäisen kolonialisminkin uhreja.  Somaliassa on harjoitettu mustien ei-muslimien eli bantujen orjuuttamista vielä hyvin myöhään. Ja avioitumista somalien ja bantutaustaisten, nykyisin siis muslimien - välillä ei taideta vieläkään hyväksyä. Eli Suomessa on etnisiä ryhmiä, joilla on vankkaa historiaa juuri esim. orjien pidossakin.

Kaksoisstandardit

Se amerikkalainen musta rotuaktivismi, mitä Hubarakin tänne tuo - pohjautuu suurelta osin Nation of islamin ja Malcolm X:n väkivaltaiseen perintöön - siksi se onkin niin aggressiivista, anteeksiantamatonta, kostonhimoista ja segregaatiota kylvävää.

Malcolm X oli jyrkkä antisemitisti ja valkoisen rodun vihaaja - joka halveksui myös Martin Luther Kingiä, jonka ajama rotuaktivismi taas oli rotujen välistä yhteyttä rakentavaa - pohjautuen vankkoihin kristillisiin arvoihin. Nykyisinkin USA:ssa mustat jakautuvat; osa on Kingin ja osa Malcolm X:n hengenheimolaisia.

Siksi ei olekaan ihme sekään, että itsekin puoliksi juutalainen Hubara jakaa usein myös vasemmistolaista anti-Israel -propagandaa - ns. itseään vihaaviksi juutalaisiksi näitä Israelissa kutsutaankin.  Vasemmistolaisten pro-palestiinalaisaktivistien propaganda ei kuitenkaan eroa juuri mitenkään natsien vastaavasta - minkä huomaa kyllä, kun hiukan raaputtaa pintaa ja tutustuu myös oikeisiin faktoihin. Samaa jaskaa eri paketissa vaan.

Intersektionaalinen feminismi kuuluu Hubaran ja kumppanien ajamiin ideologioihin myös - ja siis suurin osa ajajista on ihan kotoisia, supisuomalaisia vihervasurihenkisiä naisia ja miehiäkin.  Intersektionaalinen feminismi perustuu rotujen väliseen valta- ja uhrihierarkiaan - ja koska esim. musta muslimimies on valkoisen naisen yläpuolella uhrihierarkiassa, niin siksi esim. muslimien tekemistä valkoisten naisten raiskauksista ei saa puhua, vaikka kyseessä on järkyttävän suuri ja kasvava ongelma - myös meillä Suomessa. Raiskaava muslimimies kun on aina suurempi uhri kuin raiskattu valkoinen nainen, siis jos kysytään intersektionaalisilta feministeiltä.  Mustien tai muslimien ei ylipäätään odoteta pystyvän ottamaan vastuuta mistään negatiivisista asioista, mikä heitä kohtaa - vaan kaikki ongelmat johdetaan valkoisten ja kaikkein mieluiten valkoisen heteromiehen syyksi. Intersektionaalinen feminismi hyväksyy myös naisten alistamisen islamin nimissä, koska se on arvo- ja kulttuurirelativistista - ja kun muslimit ovat uhrihierarkian huipulla. Musta muslimimies on  aivan pyramidin huipulla ja vastaavat attribuutit omaava nainen käytännössä vasta toisena - islamin ja sharian takia.

Muslimeja, esim. arabeja, ei myöskään vastuuteta ja vaadita tuntemaan syyllisyyttä siitä, että he ovat historiassa harrastaneet eurooppalaisia suurempaa orjakauppaa, ovat kolonialisteja myöskin, ovat valloittaneet pysyvästikin maita ja alueita tuhoten altaan kansoja ja kulttuureja, ovat pakkokäännyttäneet, kansanmurhanneet jne.

Muslimeja ei vastuuteta myöskään siitä, että kristityt ovat nykyisin maailman vainotuin uskontokunta - vainoajina lähinnä muslimit. Muslimeja ei vastuuta naisiin tai muihin vähemmistöihin kohdistuvasta väkivallasta ja epätasa-arvosta.

Tekorasismin vääntäminen kyyni...

Rumaa haukkua juntiksi!

"Esimerkiksi koulussa juntin oloinen keski-ikäinen miesopettaja kehui minua taitavaksi kirjoittajaksi eikä koskaan kysynyt, mistä olen kotoisin."

Mielestäni Hubara ja kaltaisensa ideologian jakavat usein vain hakemalla hakevat rasismiakin aivan normaaleistakin asioista ja ilmiöistä, joita kaiken väriset ihmiset kohtaavat kaikkialla.

Jotenkin on järkyttävää, jos tällainen ajattelu yleistyy  - ja sitten ei-kantasuomalaiset juuret omaavat lapsetkin alkavat selittää aivan kaikkea omalla taustallaan, kuten jo valitettavan usein tapahtuukin. Se ei johda muuhun kuin uhriutumiseen, huonoon itsetuntoon ja pakkomielteiseen tai jopa narsistiseen omaan napaan tuijotteluun.

Ajatelkaa nyt, jos esim. Suomessa mustalle pikkulapselle opetetaan  - että valkoiset näkevät sinut vain mustana ihonvärinä, eikä minään muuna ja kohtelevat sinua rasistisesti, koska valkoiset ovat pahoja jo ihonvärinsä takia - tämä on vahingollista mustan lapsen psyykelle ja kun se on täyttä puppuakin!

Ehkä pikemminkin Hubarankin kannattaisi miettiä, että jos joku toinen maa sopisi hänelle paremmin kuin Suomi - esim. joku sellainen, jossa on vähemmän kamalia valkoisia, siis jos niin paljon häiritsee? Umayya Abu Hannakin löysi Hollannista uuden kodin ja kuitenkin suomalainen säätiö maksaa elatuksensakin - näin hän itse kertoi hiljan TV:ssä.

Hubaran ja kaltaistensa kannattasi myös miettiä sitä tosiasiaa, että kukaan ihminen ei itse VALITSE omaa ihonväriään - tai miksi esim. kollektiivisen vastuun pitäisi koskea vain valkoisia?

Rasismia on ja pahaakin tottakai, mutta kaikkien rotujen välillä - ja tekemällä tehty rasismi vain tekee ihmiset välinpitämättömiksi ja kyynisiksi. Rakentaa muureja eri rotujen välille.

Kaksoisstandardit

Hubaran Ruskeat tytöt sivustolla esitellään kirjailijaa, joka on kirjoittanut eri etnisyyteen tai ns. rotuunkin kuuluvista henkilöhahmoista kirjassaan - kuitenkin Hubara itse nosti suuren äläkän kun Laura Lindstedtin kirjassa oli eri etnisten taustan omaavia henkilöhahmoja.

Ilmeisesti Huban mielestä aasialainen nainen saa kyllä kirjoittaa esim. valkoisen henkilöhahmon - mutta esim. valkoinen suomalainen ei saa kirjoittaa valkoisesta juutalaistaustaisesta naisesta.

Hubara voisi laatia sivuilleen listoja, mitä valkoinen ihminen saa ja mitä ei saa tehdä?

Ja miten esim. synnytyslaitokselta kotiin tuotavalle valkoiselle vauvalle aletaan opettamaan sitä, kuinka hän on syntynyt ns. pahaan rotuun ja on siis syyllinen kaikkeen pahaan maailmassa. Koska edistyneimmäthän aloittavat kaiken jo varhaislapsuudessa!

Huvittavaa toki on, että Hubara on itsekin valkoiseen rotuun kuuluva, joka vain tunkee itseään ruskeiden ihmisten reviirille...

Samaa ruskeiden ihmisten ideologiaa ajavat ovat muuten kovin usein puoliksi kahta tai useampaa eri etnisyyttä/rotua tai sitten maahanmuuttajia eli kyse taitaa olla pikemminkin identiteettikriisistä, jota yritetään ratkaista aivan väärällä ja teennäisellä, tosiasiat kieltävällä tavalla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat