Häpeän, kun en saa pidettyä yllä parisuhdetta

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Häpeän, etten kykene rakastumaan muutakun itselleni haitallisiin ihmisiin, ja tietystikkään mikään niistä ei ikinä onnistu!
Ja kun kyse on "vaarallisesta " miehestä häpeän edes paljastaa hänelle miltä tuntuu ja häpeän tunnustaa, että minäkin olen yksin ja vailla rakkautta.

Kommentit (4)

Vierailija

Selvästikin jokin puolustusmekanismi, arvelen. Valitset alitajuisesti rakastumisen kohteeksi tyyppejä, joiden kanssa suhde ei onnistu. Ehkä pelkäät että sinut hylätään, ja tavallaan "valmistaudut" hylkäämiseen siten, että sinulla on jo selitys suhteen epäonnistumiselle valmiina: "No se oli taas sellainen väärä valinta, eihän se kumminkaan olisi voinut onnistua."

Sellainen ihminen joka koko ajan pelkää hylkäämistä, tavallaan johtaa suhdetta kohti hylkäämistä myös: hän toteuttaa sitä ainutta tapaa elää suhdetta, minkä hän tuntee eli että "suhde johtaa aina hylkäämiseen".

Terveisin Amatööriterapeutti

Vierailija

Kyllä, juuri näin olen ajatellut minäkin asian olevan. Mutta lähinnä omien toimintatapojensa muuttaminen on hankalaa.
En yleensä etukäteen ajattele, että tämä ei onnistu. Useimmiten minut vain jätetään arvaamatta, kait se vielä lisää ruokkii häpeää, kun tavallaan "tunsi väärin" tai tajusi toimia liian myöhään..

Vierailija

Minusta on tärkeää huomata, että toteuttaa tällaisia toimintatapoja ja yrittää alkaa muuttamaan niitä. Tiedostaminen on kaiken alku ja juuri, ja sitten voi miettiä, millaisen miehen/naisen sitä ihan todella oikeasti haluaa vierelleen? Rikkaan ja komean, mutta tunteettoman? Viehättävän ja ystävällisen, mutta hieman hassun? Jne. Kylmiin tyyppeihin tykästyminen on ihan out, sen tiedän varmasti ja kokemuksella.

Vierailija

Tunnistan syndrooman! Liian kiltit miehet vaan lakkasi aina ennemmin tai myöhemmin kiinnostamasta vaikka yritin niitä tapailla ja kasvattaa ihastusta. Kusipäät taas eivät ehtineet lakata kiinnostamasta koska ehtivät itse häipyä maisemista ennen kuin kyllästyin. ;-) Mietin jopa joskus lukemaani lehtijuttua, jonka mukaan pillerit saa naiset ihastumaan vääriin seikkailijamiehiin. Ennen kuin ehdin lopettaa pillerit tapasin lopulta yhden, joka vastoin odotuksia osoittautuikin kunnon mieheksi! Yhdessä ollaan edelleen ja toivon että osuin tällä kertaa oikeaan pitkällä tähtäimellä... Joten toivotan kovasti onnea etsintään, hyvä alku sekin että olet tiedostanut haasteen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat