Ei ole lapsettomuutta!

Turhatjarinat

Ei ole lapsettomuutta vaan laiskuutta! Varsinkin naisen vagina lihakset veltostuu jos sitä ei käytetä. Orgasmi on viesti aivoille, että tässä yhdytään ja mahdollisesti yritetään hedelmöittyä. Kun ei ole orgasmeja niin aivot pistävät lisääntymisen jäähylle ja lopulta se loppuu kokonaan.
Sama käy miehen siittiön tuotannolle "jos ei kylvä niin ei mitään voi kasvaakkaan" nyt kunnolla sitä "rytinää kanteleeseen" ja lopettakaa laiskuus ja valittaminen.

Kommentit (9)

Vierailija

Ette kai tosissanne ole noin typeriä?? Annas kun arvaan, olette niin nuoria, ettei elämän vastoinkäymiset ole teitä vielä koskettaneet, katsotte elämää navan alapuolelta. Toivoa sopii, että joskus tulette isäksi, jospa siinä sitten kasvaisitte lapsenne keralla.

Ihan varmasti on lapsettomuutta monestakin syystä, kaikkea ei edes lääkärit pysty hoitamaan. Ette varmaan arvaakaan miten paljon kipua ja surua lapsettomuus aiheuttaa.

nimim.äiti

Vierailija

Miten voit toivoa tuollaisille lapsia? Se olisi pelkästään julmaa sekä äitiä että lasta kohtaan. Itse toivon että tuollaiset kärsii ikänsä lapsettomuudesta vaikka miten haluaisi tenavia. Ehtiipä miettiä omaa laiskuuttaan kun ei edes lasta osaa tehdä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Voi asiassa olla jotain perää, mutta rakenteelliset viat tai sairaudet (endometrioosi) eivät ole laiskuutta!

Luonto toimii niin, että heikot eivät selviä. Aikojen saatossa eläimissä vain "valio" yksilöt ovat pystyneet lisääntymään. Yleensä myös heikoilla eläimillä on lisääntymis ongelmia.
Lapsettomuus hoidot tulisi lopettaa suomessa ja muualla. Ehkä pitäisi ennemminkin miettiä, että näiden ihmisten ei koskaan ollut tarkoitettu saada lapsia. Se on totuttelu kysymys, aina kaikkea ei voi saada mitä haluaa.

Vierailija

Tämä nyt on pelkkä höpöhöpöprovo. Älkää vaan loukkaantuko kukaan jolla lapsettomuus juuri nyt kirpaisee pahemmin. Pöljiä riittää joka paikassa, ja varsinkin tällaisilla foorumilla.

Terveisin pahasta endosta kärsinyt nainen, joka pärjää elämässä loistavasti, ja jolla on leikkausten ja hedelmöityshoitojen ansiosta kaksi ihanaa, tervettä, älykästä ja huumorintajuista lasta. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Provoilullakin on rajansa, ja tässä se ylitettiin rankasti. Ylläpitoa huutelisin paikalle.

Kyseisellä tekstillä on myös tutkimusnäyttöä, joten ei ole provoa eikä asiaton teksti.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat