Kommentit (14)

Vierailija

No ohjelmassa sai vaikutelman, että Ozzy on tosi itsekäs valittaja. Syyt on kaikkialla muualla kuin itsessä. Iso käsi Kristalle kun jaksaa 👍

Tellu

Jotenkin toivoisi Kristan näkevän miten häntä toinen kohtelee (manipuloi? ) kipuun vedoten. Näitä kohtaloita aina joskus näkee. Suhteissa sairastuu jokainen osapuoli ajan myötä, myös jälkikasvu..

Vierailija

Eroa on mietitty kesän jälkeen, suhteella menee huonosti. Ratkaisu? No ei muuta ku uutta tenavaa tulemaan, sillähän ne ongelmat ratkeaa... Miksi?

Vierailija

Parisuhde näytti olevan ihan ketuillaan jo valmiiksi! Turha syyttää ohjelmaa mistään. Asiaa auttaisi kovasti, jos Ozzy kasvaisi aikuiseksi! Ja nyt suhteeseen on tulossa lapsi, hohhoijaa...

Vierailija

Siksi ohjelma ei tarjoa ratkaisua yhteenpalaamiseen koska...se pitää itse käsittää😀"Kun nyt olemme joutuneet yhteen sovittamaan niitä, on kuin kaksi sinkkua yrittäisi olla parisuhteessa. Palat eivät ole loksahtaneet kohdalleen."
Siinä syy..omien sanojenne mukaan! Kun on erossa niin voi vaan käydä niin että se totuus astuu esiin ja väistämätön on edessä jos haluaa itselleen onnen tai edes hyvän olon? Miksi kaksi ihmistä olisi väkisin yhdessä jos erikseen on hyvä

Vierailija

"Laittoi elämän likoon muiden ihmisten eteen" ....ihme märehtimistä. He tiesivät etukäteen homman juonen ja päättivät osallistua ja nyt katuvat! Ei se muiden vika ole . Nyt vielä tulevat julkisuuteen erikseen sitä ilmoittamaan....

kauhistunut

Ozzy on hieno esimerkki ihmisestä, joka ei ota itse vastuuta omasta sairaudestaan ja uhriutuneena marttyyrina syyttelee ja vaatii muita. Toivottavasti Krista on ohjelman jälkeen ymmärtänyt, että hänen elämänsä on myös elämisen arvoinen. Aivan selkäpiitä karmi, kun katseli ohjelmaa ja kuunteli Ozzyn haastattelupätkiä.

Pike

En ole nähnyt ohjelmaa, joten en osaa sanoa Ozzyn valittamisesta. Tulee kyllä mieleen, että jatkuvat kovat kivut painavat mielenkin matalaksi.  - Toivottavasti lapset tuottavat paljon iloa kummallekin, ja antavat tsemppiä.

Vieras2

Ja omasta kokemuksesta puhun, niin samanlainen valittaja ja narsisti on ollut jo lähes kymmenen vuotta sitten, pahempikin. Säälin vaimoa ja lasta/lapsia.

Aviovaimo minäkin

Aika pahalta se tilanne tällä parilla vaikutti jo ennen ohjelmaa. Kyllä saa Ozzy kiittää ohjelmaa henkensä pelastamisesta, parisuhde on heidän kahden asia eikä todellakaan ohjelman vastuulla oleva asia. Turha valittaa. Kun on leikkiin lähtenyt, sen kestäköön.

Vierailija

Kun on oma elämä saatu noin solmuun eikä ole enää muuta syntipukkia kun tuotanto, voi voi. Peilin eteen mars ja psykologin juttusille. Kamalinta tässä vielä se, että toista lasta odotetaan tohon kaaokseen!!! Oispa hauska kuulla tuotantoyhtiön kommentti, mites se juttu näiden ihmisten kanssa todellisuudessa meni? Asioilla kun tuppaa olemaan kaksi puolta. Kristalle hurjasti tsemppiä jatkoon!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat