Kommentit (4)

jury

Eikö hän koskaan itsenäisty vanhemmistaan, varsinkin isästään ?   Ja mikä oli isän painostus ?  Uskonnosta johtuvaa naisten alistamista ? 

Caritas.

Voitaisiinko tämä Naziman pakolaisfaabeli nyt lopettaa. Nazima lensi perheensä kanssa diplomaattilennolla Moskovasta Suomeen. Syynä oli se, että Naziman isi oli keskeisessä roolissa kommunistisessa diktatuurissa, joka mm. kutsui Neuvostoliiton sotavoimat Afganistaniin, murhautti istuvan presidentin ja aiheutti edelleen jatkuvan kansanmurhan. Kun kommunistit sitten vuonna -92 menettivät valtansa, alkoi isä-Razmyarin alla maa poltella ja veli venäläinen pisti koko poppoon ulos maasta ja tietysti Suomeen.

Nazima sen sijaan ei ole oikeastaan Afganistania edes nähnyt, muuta kuin tietysti kolmevuotiaana kommunistipalatsin ikkunasta. Lopun aikaa hän asui Moskovassa. Pakolaisuutta Nazima ei ole kokenut päivääkään.

Se, että Nazima on onnistunut tuhannen ja yhden yön tarinallaan luomaan itselleen poliittisen uran Suomessa, kertoo vain karua totuutta siitä, miten herkkäuskoisia täällä ollaan kuuntelemaan kauniin ja eksoottisen naisen satuja.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat