Kommentit (7)

nopea

Eihän Kasmir ole tähän jupakkaan syyllinen eikä televisioyhtiöiden, saatika radiokanavien tarvitse häntä boikotoida. Hänhän oli yksi uhreista! Ikävä juttu, mutta ei ole Kasmirin syytä.

You can run away, but you cann...

Moni ihminen varmasti kiroaa jälkikäteen monia asioita. Niitä ihmisiä, joihin on törmännyt ja niitä työpaikkoja, joihin on erehtynyt menemään. Niitä pieniä sisäsiittoisia kyliä ja sen ihmisiä, kyttääjänaapureita ja häiriintyneitä rikollisia, joiden vainon kohteeksi on itse joutunut. Mutta kyllähän täällä jokainen saa ansionsa mukaan, joskus ansiottakin. AXL joutui vastuuseen teoistaan ja videoille tuli kallis hinta. Halvemmalla olisi päässyt menettelemällä toisin. AXL jäi nyt kiinni noista salakuvauksista, mutta hän silti kulkee yhä ylpeänä pää pystyssä. On myös sellaisia ihmisiä, jotka kulkevat näennäisen ryhdikkäinä pitäen itseään terveinä ihmisinä, mutta ovat harrastaneet paljon pahempaa mitä AXL, vakoilleet ihmisiä tietomurtojen avulla vuosikausia. Salakatselleet ja -kuunnelleet heitä kotonaan. Urkkineet uhriensa elämässtä tietoa yksityisviestintää, terveys- ja taloudelliseen puoleen liittyviä asioita. Hiippailleet nuuskimassa, varastelemassa ja tekemässä ilkivaltaa toisen omaisuudelle toisen tontilla. Näissä on se ero, että he eivät vielä jääneet kiinni. Karma kyllä tavoittaa heidätkin, uskon näin.

Vierailija

Vastaaan edelliselle.
Pahinta näissä rikollisissa onkin se että he esittävät( kunniallista) ihmistä.
On niin helppoa ymmärtää jos joku sellainen tekee pahaa joka saa lähinnä ennakkoluuloa tai pahaa osakseen, lapsi jonka vanhempipuolet kokevat hänet vaikkapa lähinnä häiriötekijäksi tai jopa kaiken pahan aluksi ja juureksi, kasvaisi nuoreksi joka vahingoittaisi muita tavallisesti kokopäivätyönään rikoksia tehden.
Tai maahanmuuttaja joka olisi kohdannut vihaisia katseita enemmän kuin yksi sydän jaksaa.
Mutta nämä jotka manipuloijapomon kelkkaan lähtevät ovat hyväosaisia. Terveys toimeentulo tukiverkot verkostot paikkakunnalla mutta mikään ei näille riitä vaan porukassa systemaattisesti pahoinpidellään porukassa yhtä. Liian helppo elämä muiden piikkiin monessa polvessa. Kaikessa totuttu oikomasn mutkat.
Sadistinen pahantahtoinen utelias rajaton ilkeä rotta, joka ei edes myönnä tekojaan ihmisille kuten axl joka ei sentään ole porukassa systemaattisesti yrittänyt vahingoittaa yhtä ihmistä.
En jaksa lukea kasmirin itkuja myöskään. Ilman näitä pelokkaita laumasieluisia piiriin liittyjiä sadistiset manipuloijapomot eivät täällä veisi rikollisesti toisten yksityisyyttä ja tekisi jopa vuosikymmeniä tahallista systemaattista vahinkoa porukassa yhdelle. Axliin en tällä nut viittaa, vasn näihin joilla on iso magiatyyppimen järjestäytynyt jengi ja yksi uhri.
Voidaan näennäisesti olla puolustavinaan omia lapsia, vammaisia, jne samalla isolla jengillä yrittäen tappaa kohteen. Alhaista.

Vierailija

Niin. AXL kuvasi aktejaan ja kaverikin sai siinä osansa. Mutta kaveri oli myös katsellut noita videoita, joiden tiesi olevan salaa kuvattuja. Kaikki asiat kolahtaa aina silloin, kun ne kolahtaa omaan nilkkaan. On helppo rottien tunkeutua toisten elämään rikosten keinoin ja pitää toista tyhmänä, kun toinen ei tiedä minkä kohteeksi on joutunut. Eihän kukaan terve voi kuvitella, että joku todellakin tekisi tuollaista? Salakatselua hänen omassa kotonaan, salakuuntelua hänen omassa kotonaan. Että joku tunkeutuisi koneellesi haittaohjelman avulla ja ryhtyisi lukemaan sinun henkilökohtaista viestintääsi, sinun sähköpostejasi ja yksityiskeskustelujasi. Tai että sinun tekijänoikeudet omistamaasi materiaalia, valokuvia varastetaan kovalevyltäsi. Mutta näitä ihmisiä on, jotka oikeuttavat tälläisen toiminnan omassa uhri-, sankari- ja salapoliisileikeissään. Jos on tarpeeksi sairas, niin ihmisiä saa mukaan tälläiseen toimintaan. Asia voidaan viedä pidemmällekin ja ryhtyä varastamaan toisen ihmisen postilähetyksiä, avaamaan kirjeitä. Saada useat tekemään sinulle haittaa. Uskokaa pois, niin on olemassa vieläkin kierompia ihmisiä kuin AXL ja näillä on uhreja todella paljon, nämä toimivat porukassa vuosien ajan pitäen uhrejaan pilkkanaan kiusaten heitä. 

Itse toivon lämpimästi, että tietoisuus näistä henkilöistä on levinnyt tarpeeksi laajalle ja siitä mitä he tekevät. Jos joku tuntee joutuneensa kohteeksi, niin tehkää rikosilmoitus asiasta. Nämä esiintyvät uhreilleen pilkaten heidän sähköpostiensa sisältöä tai niitä valokuvia siellä kovalevyllä, joita on voinut myös kadota pysyvästi. Nämä voivat tehdä kiusaamisketjuja jonnekin toiseelle netissä, jossa haukutaan kotisi sisustusta. 

Elämä on, on

Tsempit Kasmirille! Voimia jaksamiseen. Pirullista tavata tuollainen hlö joka lyöttäytyy hyväksi ystäväksi ketunhäntä kainaloss.a.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat