Kommentit (10)

Vierailija

Hyviä ohjeita. Mutta kuka puuttuisi sellaiseen henkiseen väkivaltaan kuin vainoaminen? Esimerkiksi nettimaailmassa on henkilöitä, jotka tätä tekevät vuosienkin ajan poimien uhrejaan sosiaalisen median kautta. Vainoaja ja kiusaaja voi piillä keskustelupalstojen ylläpidoissa tai facebookissa levittäen haittaohjelmiaan ja kaappaillen ihmisten koneita haltuun uhrien tietämättä. Tälläistä voi tehdä helposti ulkomailtakin käsin ja ohjailla kotimaassa olevia narreja toimimaan uhrille epäsuotuisalla tavalla. Porukankin voimin seurataan yksityisten ihmisten elämää tietomurtojen kautta, salakatsellaan ja -kuunnellaan uhreja heidän kotirauhan suojaamalla alueella, luetaan toisten ykstyistä viestintää, urkitaan taloudellista tietoa, terveystietoa, verkkokauppaostoksista tietoa, ihan mikä vain kelpaa, mitä uhri tekee koneellaan. Kovalevyllä olevat tiedostot varastetaan ja mahdollisesti tuhotaan.Tälläiseen ei tarvitse kuin yksi mielisairas, mutta jos sanansaattajia on useampi, niin saadaan jo yhteisövainoa aikaiseksi uhreille. Kuka puuttuisi tälläiseen toimintaan, kun poliisi siihen ei puutu? Yhteisön terveiden jäsenten tulisi puuttua. Vähintä mitä voi tehdä on tietenkin levittää sanaa vainoajista ja kiusajista ja siitä mitä he tekevät uhreilleen. Nämä eivät jätä toimintaansa verkkomaailmaan, vaan sama rantautuu jopa uhrin tontille juoksenteleluina, varasteluina ja ilkivallan tekoina. Ihmissuhteita tuhotaan levittämällä valheita ja luuloja ja yksipuolisia totuuksia.

Vierailija

Yllä oleva ei ole mikään dystopia tai mielikuvitusta, vaan todellisuutta.

On olemassa hyvin sairaita ja häiriintyneitä ihmisiä, jotka ottavat jonkun ihmisen kohteeksi ja alkaa systemaattinen valheiden tai puolitotuuksien levittely selän takana.

Aikuinen keski-ikäinen mies esim jolla olisi mahdollisuus normaaliin elämään saattaa tahallisesti vaikka vuosia värvätä ihmisiä ja esim.järjestää tahallista haittaa.
Näitä saadaan aikaan esim. niin mielisairaalta kuin se kuulostaa, varoittelemalla systemaattisesti, että älkää vain ja olkaa hiljaa.

Kun ihmisiä varoitellaan he alkavat kytätä ja vahtia kohdetta ja hänen liikkeitään ja heille tulee pakkomielle tehdä sitä mistä on varoitettu. Kyseinen manipuloiva sadisti ei tietenkään kerro aikaisempia tekojaaan uhria kohtaan ja mitä tällä saralla on aiemmin tehty.

Järjestäytyneestä vainoamisesta on kyse, kun
-systemaattinen ihmisten värvääminen haitantekoon
-värvääjien värvääminen
-kohteen yksityisyyden vieminen rikollisesti
-kohteen seurailu ja vahtiminen porukassa
-lavastukset
-vakavan haitan tahallinen aiheuttaminen uhrille ja läheisille
-valheiden systemaattinen levittäminen elinpiiriin, mustamaalaaminen

Vierailija

Tarkoituksena tällä pariskunnalla on loppupeleissä tappaa mutta rikosrekisteri, laitostaminen, ammatillinen ja sosiaalinen tuho käy myös.

Vierailija

systemaattinen vihan lietsonta jäi listasta puuttumaan.
Tarkoitus on saada kaikki mukaan tämmöiseen mutta kertomatta jää että omat tahalliset teot.

Vierailija

Tietenkin, kyse on aivopesusta. Toisen osoittaminen "pahaksi" ja itsensä näyttäytyminen "uhrina". Ja kun toimijoita saadaan paljon mukaan, niin kenessäkään ei ole enää mitään syytä, vaan kaikki voidaan aina vierittää uhrin syyksi.

Vierailija

Varsinkin lapsiperheet jotka muuttavat alueelle ovat otollisia koska tämä on sairaan helppo keino saada yhteisöllisyyttä ja selviö että omaa lasta ei kiusata kun liityt jengiin.
Joka siis vuosia esim tarkoitti mielisairaita kokoontumisia joissa vahdittiin katsooko uhri oman kodin ikkunasta. Ja jos katsoo kun koko vuorokaudrn läpeensä aloittajista joku on ajotiellä niin uhri onkin se ... mikä lie milloinkin.

ja yksikään liittyjä ei jostain syystä näitä järjestä vaikka oman kotinsa eteen(, jonne kohteen kodista ei näköyhteys) joka päivä joka vuodenaika useira tunteja.
Vaan aiemmin vaikkapa vuosia reippaasti viikonloppuisin ihmisiä puistoon tapaamaan ohi kulkeneet jäävätkin tielle notkumaan.

On olemassa sairaita ihmisiä jotka kykenevät sairaisiin tekoihin koska heillä on addiktio vihanlietsontaan.
Samat hankkiutuvat mielellään ylläpitäjiksi ja trolleiksi, joita on myös palkattuja.
Tätä kautta päästään vihanlietsontasn ja ihmisten ip: iin käsiksi.
Omat vihaviestit lährttävät tietotekniikasta kiinnostuneina niin että kiinni ei ole mahdollista jäädä.

Vierailija

On sairaita ihmisiä jotka haluavat tappaa ihmisiä niin että värväävät muut tekemään jollekin tahallista haittaa.
Ei ole poissuljettua, ett jopa raksamiehiä, aurakuskeja jne voidaan värvätä tämmöiseen mielisairaaseen yhdelle haitantekoon porukassa jos aloittajapari saa heti verkostoituneet ja kauan, sukupolvia paikkakunnalla notkuneet mukaansa. ,joku lähtee koska haluaa vihata, joku koska haluaa nauttia, joku koska saa vastapalveluksen, joku koska saa pullon.

Ihmiset voivat olla todella sairaita.
Mielessään nämä myös varmaan tekevät hyvän teon, vaikka yhdelke olisi tehty tahallista vakavaa vahinkoa isolla porukalla toistakymmentä vuotta mukaan lukien lähtötilanteessa hyvin nuoret läheiset.

Periaatteessa tämmöisten omat rikokset voivat olla mitä tahansa. Heille elämä on peli ja pyramidihuijaus.

Vierailija

Kyllä ja tietokoneen haltuun kaappaamalla saavat urkittua mm. tunnuksia, joiden avulla voivat salakatsella kodin valvontakameroiden kautta ihmisiä. Tälläiseen touhuun voi lähteä teini-ikäinen häiriintynyt räkäpää tai yli kuusikymppinen tylsän virikkeettömän elämän vuoksi naapureita kyttäävä otus. Jotain täytyy mielenterveydessä olla kyllä pahasti vialla jos tälläistä ryhtyy tekemään, tunkeutuu rikoksen keinoin ihmisten YKSITYISelämään. Terve ihminen keksii muuta harrastusta ja elämälleen päämäärää kuin rikollisin keinoin toisten vainoaminen ja elämän luvaton seuranta.

Vierailija

Touhuun liittyy mukaan tylsän virikkeettömän elämänsä vuoksi halpamaisen luonteen omaavan kiusaajat. Touhu voi olla naapurin vahtimista, kun hän haravoin tonttinsa laidalla ja siitä raportointia eteenpäin. Tai naapurin teini on mukana tietomurron kautta vainoamassa porukassa, jolloin vahditaan naapurin koneellaan tekemisiä. Tai että antaa kissansa tahallaan juoksennella toisen tontilla sytytyttelemässä liiketunnistin valoja ja tekemässä tarpeitaan. Nämä henkilöt voivat olla kateellisia ja katkeria jotenkin omaan elämäänsä ja sitten sitä turhautumista kanavoidaan syyttömiin ihmisiin harjoittamalla vainoa ja henkistä pahoinpitelyä. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat