Kommentit (13)

No respect!

Häpeä Lenita! Alkaako julkisuus unohtaa sinut, kun pitää näillä likaisilla tarinoilla pilata omaisensa menettäneen perheen muistot?

Onnekas elämä

Eikä kukaan jaksa muistaa, että Marjatta Leppänen eli ihan samanlaista elämää kymmeniä vuosia. Ja mitä nämä meille kuuluvat - ja yleensäkin toisten elämät. Hassua esittää jotain pyhimystä moraalikommenteillaan. Elämä on tarkoitettu vissiin elettäväksi ja omaiset on nämäkin suhteet hiljaisesti hyväksyneet.

Täti-ihminen

Kiitos aikuisesta mielipiteestä. Suhteeseen tarvitaan sitä paitsi aina kaksi. Nainen yleensä saa paheksunnan osakseen, miestä moinen ei tunnu juurikaan huonontavan.

En nosta hattua

Aika paljon välittyy kyllä se vaikutelma, että Lenita on näiden suhteiden aikaansaamiseksi käyttänyt törkeästi väärin asemaansa reportterina/haastattelijana, ollut joka kerta se aktiivinen osapuoli, viettelijä.

Vierailija

Jaa loukannut vaimoja? Kuka käski käydä vieraissa, jos kerran oli varattu ukkomies?! Kyllä se Jakobsson enemmän loukkasi vaimoaan ja perhettään tapailemalla toista naista vaikka oli aviossa.

Muuten en kyllä ymmärrä, miksi tämmöisiä paljastuksia pitää tehdä toisen osapuolen kuoleman jälkeen? Sama koskee presidentti Kekkosen rakastajatarta Maarit Tyrkköä. Ei noitten naisten pinnat tästä ainakaan nouse, vaikka itse kuvittelevat leuhkivansa kuuluisilla ja tärkeillä suhteillaan. Olisi kannattanut pitää mölyt mahassaan.

Vierailija

Ei ketään väkisin vietellä, vaikka olisi millainen viettelijä(tär)! Kyllä se siitä pettäjästä itsestään on kiinni lähteekö houkutuksiin vai pitäytyykö uskollisena!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat