Sivut

Kommentit (26)

huihaivaan

Ensiksi  olen yllättynyt Suomalaisten naisten lauma  juoksemassa julkkismiesten perässä ?Kovia naisia olemme  täällä arvostelemaan itä-euroopan naisia mutta kun katsoo  naispaljoutta  joka lähti  kaverin mukaan niin huhu no huhu en ole yhtään naisten puolella moraali se olla pitää!On tuo  outo  kaverikin menee  vielä katsomaan toisten naintia  alkaa olla melko törykyistä tuohua..luulisi hävettävän  niin naisia kuin miehiäkin....

antimisogynisti

Eipä tuossa ole paljoa pohtimista, TTK on prime time perheohjema.  Olisi luullut kanavan päätyneen jo eilen "haippirinkien" jälkeen oma aloitteisesti pistääneen herran pois eikä odottaneen somepainostusta.  Ei hyvä Maikkari!!!!!!!!!!!!

Hohhoijaa

En ymmärrä teitä moraalin varttijoita. Jos kyseessä ei olisi julkkis niin kukaan ei paheksuisi. Kasmir on ainoastaan nähnyt videoita ja todistanut näiden olemassa olon oikeudessa. Miksi Axelin mukana pitäisi vetää kaikki alas? Axel antoi kasvot asialle jota varmasti tapahtuu hyvin hyvin paljon. Miehet ja naiset taatusti levittelevät ystävilleen kuvia/videoita petikavereistaan.

Bööna

Pelkästään kohta jo Joulukin niin arveluttava juhla monikulttuurisuudessa että kyseisen hepun kesähittikin? sai sitten julistaa Joulun sanomaa mainonnassa?

Marjo Liukkonen

Naisviha saa jo riittää! Jos MTV ei ulosta tanssiohjelmastaan tätä pornorinkiläistä, alan organisoida MTV:n katseluboikottia. Luulisin, että se on naisten keskuudessa aika helppoa. Jokainen nainen tietää, että joskus nuoruudessa on hetki, jolloin ei vielä osaa epäillä, että jokainen mies on sika.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat