Kommentit (5)

fanittaja mmummi

Mä en ymmärrä miksi nykyisin kaikkien pitäisi olla tikkuja , meistä jokainen on yksilöllinen . Minusta noiden panettelijoiden pitäis pitää mölyt mahassaan . Maailmassa on muutenkin paljon pahaa, se riittäköön . Moniko näistä arvostelijoista pystyy laittaan itsensä likoon ja koko kansan silmien eteen , Hannalle suuret tsempit , anna palaa (y)

Vierailija

Lukihäiriöisenä jo zumpailukin oli hankalaa, kun piti mennä oikeaan ja heiluttaa vasenta. Onneksi takarivin taavina ei tarvinut välittää kunhan tanssi. Samoin nuo oikea ja vasen ovat aina menneet sekaisin, monet haukutkin olen saanut siitä että en osaa sanoa käänny vasempaan vaan sanoin käänny tuonne. Onneksi tuollaisesta ei tarvitse välittää, tavallisessa elämässä. Aivoni on vain erilaiset

tanssifani

Nyt on mennyt täysin maku tästä Hanna Sumarista. Jos tekee päätöksen lähteä kisaan, on tehtävä itselle selväksi että kestää arvostelut, niin tuomareiden kuin yleisönkin. Ensin hän haki säälipisteitä, kun kertoi menneensä yksin itkemään johonkin nurkkaan harmitti niin kovin tuomareiden sanat. Sitten hän iltapäivälehdissä kertoo vaivoistaan että on ihme että pystyy edes tanssimaan ja nyt vielä tämä lukihäiriökin. Tiedän Hannalle olleen myös vakavia sairauksia, kyllä varmaan nekin kohta tulee syyksi, miksi tanssi ei suju. Nyt pitäisi olla sen verran kypsä että kestää leikin kun siihen on lähtenyt, niin kauan kuin leikki kestää, se vaan on sen pelin henki.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat