Kommentit (10)

Koirakuiskaaja

Kohta 5. Koirasi haukottelee. Syy: koira rauhoittelee itseään, koska on innostunut tai erityisen jännittynyt esimerkiksi lenkille lähdöstä tai uusista koirista.

Vierailija

Mut eikös tossa ole kaikki ainaki jollain tavalla pomottamista,tai osittain negatiivista käytöstä jotka on selitetty positiivisesti?saatan toki olla väärässäkin...

eläinrakas

Jos olen poissa puoli tuntia tai päivän, niin aina yhtä iloisena tulee lempilelu suussaan vastaan ja kiemurtelee ihan vartaloaan. Jos joku on syömässä keittiössä, niin aina tulee koira katsomaan josko saisi palan, vaikka olisi juuri syönyt. Jos on jäänyt kaksi hammastikkua tai rouhetikkua, niin saattaa tulla omistuskohtauksia ja haukkuu ja leikkimurahtelee, mutta vain perheen miesväelle. Pihalla vartioiminen on  valtavan tärkeää, vaikka tehdään isoja lenkkejä ja leikitään illalla, silti ulkona käydessään jaksaa tarkistaa kaikki pihan nurkat ja nousee kahdelle tassulle aitaa vasten ja haukkuu, välillä ihan varmuuden vuoksi vaan. Sängyssä ei nuku, ihan pentuna vain, nykyään kun tulen sänkyyn ja koira on siellä, niin lähtee pois, kun alan valoja sammuttamaan, haluaisin että nukkuisi joskus, mutta ei, menee sohvalle, jossa sillä on oma viltti.

Ikäväkin olis...265

Miksi koirani ( nyt jo kuollut😢 ) otti ranteeni
hellästi suuhunsa ja hyvin hyvin hellästi koski hampaillaan rannetta??
Yleisesti koiran koko herätti huomiota; yli 10 cm rotumääritysen saksanpaimen.

Vierailija

Olisko pitänyt hiukan ees paneutua koirien eleisiin ja miksi ne oikeasti vaikka tekisi yllä mainittuja, koska nyt on vaan juttu kirjoitettu ja faktaa hyvin vähän.. huoh..

Eläinten asianajaja

Tuo yleinen tapa tulkita koirien käytöksen eri piirteitä dominoinniksi on jo vähän vanhentunutta tietoa. Eli uusimman elänten käyttäytymistutkimuksen valossa koira ei yritä jatkuvasti varastaa johtajuutta laumassa. Valitettavasti dominointi-harhaluulo istuu tiukassa, ja sen vuoksi ihmiset käyttävät alistavia ja kovia koulutuskeinoja koiriin :(

Argh

Koira istuu jalanpäälle dominoivana eleenä. Myöskin sängyn valtaaminen on hierarkiaa koetteleva testi kuka on lauman johtaja. Ihan huuhaasoppaa tässä artikkelissa. Koira on laumaeläin. Tarvii laumanjohtajan ja elää sen mukaan.

Marjun äippä

Kun koirani on vanhemmillani yötä, hän haluaa nukkua mummin vieressä, eikä asiasta keskustella, vaan pappa menee kiltisti sohvalle peiton kanssa. Päikkärit hän puolestaan nukkuu sohvalla papan vieressä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat