Kommentit (5)

ei hymyä suomeen

Voi herran jumala eikö maailmassa ole todella muuta tarkeämpää asia....Veijo elää koskaan hymyile eläkkä naura ääneen!

helmihelena

Katsoin ohjelman.Mielestäni Saagimin kommentille taputettiin koska hän ei pyydellyt anteeksi,vaan oli edelleen samaa mieltä,vaikka tiesi mitä sanomisestaan taas kerran seuraa...eli rohkeudelle sanojensa takana pysymisestä.

Kun ajattelen Veitolan aiempia ohjelmia(nykyisiä en katso)en ole saanut hänestä kovinkaan empaattista kuvaa.Nyt kun hän on saanut maistella "omia lääkkeitään",valitus on jatkuvaa.Tosin uskon että kommenteillaan haluaa pysyä puheen aiheena ja siten lisätä katsojalukuja.

Muuten olen sitä mieltä että on vastenmielistä "lohduttaa"haukkumalla toisia.

Vierailija

Tuosta näkee miten tavallisen ihmisen on helppoa antautua esim vahvan häpeämättömän ihmisen vietäväksi Hitler, Trump jne. Se on myös  suomalaisessa herranapelkoisessa ja nöyristelevässä luonteessa syvällä etsiä tuollaisia tyyppejä johtamaan itseään, vaikka sitten harhaan. Ehdotan että Anusta tehdään Suomeen kuningatar ja  valloitamme hänen johdollaan viron.

Vierailija

Jos ihminen on addiktoitunut vihan lietsomiseen ja ihmisten manipuloimiseen tekemään jollekin systemaattista haittaa, hänen keinonsa vihan lietsomiseen ja toisten yllyttämiseen ovat ihan erilaiset.
Hän ihmettelee, kummastelee," pelkää", on "huolissaan". Tällä tavalla saadaan ihmiset jopa vainoamaan, jos tätä ihmettelyä tai pelkäämistä tehdään kattavasti.
Tuollainen suoraan sanominen osoittaa suurta kokemattomuutta kiusaamisessa (, mikä on hyvä asia )ja sillä saa vain itselleen vihat. En ole katsonut yhtään jaksoa ohjelmaa enkä edes lukenut asiasta otsikkoa pidemmälle.
Mutta jotta yhden ihmisen lynkkaaminen ei pidemmälle jatkuisi niin täällä on ihmisiä, jotka ovat esim 10 vuotta tehneet systemaattista haittaa jollekin värväämällä värvääjiä, samalla esittäen uhrinsa uhria tai muita puolustavaa sankaria.
Yksityisyyden vieminen rikollisesti, valheiden levittely, ja monet muut yhteisövainoamisen keinot, kuten vuosia kestänyt melukampanja. On ihmisiä joiden työ ja harrastus on ihmisten värvääminen itselle palvelusten tekoon, kohteelle haitan tekoon. Elämän näkevät pelilautana tai pyramidihuijauksena.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat