Sivut

Kommentit (36)

hiiri

Onhan tuo Saagiminkin jo kovin ruttuinen ja tie on vain alaspäin. Miltä mahtaa Saagim näyttää ilman kosmeettisia kauneustoimenpiteitä?

BitchFace

No mut onhan toi kurja, mutta ymmärrettävä reaktio yleisöltä. Veitola kun ei varsinaisesti ole mikään erityisen mielyttävä persoona. Aggressiivinen ja usein tosi törkeä puheissaan. On silläkin kai parempi puoli, mut sitä yleensä saa mitä kylvää. Ja faktahan on, ettei lyhyet hiukset sovi naisille. Lisäksi Maria on naamastaan aivan tavallinen, eikä erityisen nätti, niin siinähän se. Puolustukseksi kuitenkin kannattaa muistaa millaiselta helvetin älykääpiöltä kommentti tuli. Eikä toi Anu ole myöskään mikään silmänilo. Pahimman roskasakin edustaja ja kullankaivaja. Hyi helv. Ja Veijo nyt on nevöhööd. Veijo KUKA? Painukoot kuuseen kaikki törkeilijät. Toisaalta, jossei halua kuulla itsestään mitään pahaa, niin tuskin kannattaa katsoa ohjelmia itsestään.

muin vika miun vika jne..ante...

Kamala onko Marialle joku tapauttanut ja  hänen  mielensä pahoittanut nyt menee jo Syyrian ja Mosulin pommituksien ohi  niin on järkyttävää  tuo kamala tapahtuma ja Paula Vesala  antoi niin hyvän  neuvon painavalla  V..alkuisella sanalla luulisi toki  laulajan näytelijän jne..sanvarastossa olevan   jotain muuta kuin  kiromamista   mitä  inhoan mutta on  kun on   nro 1 ja hallitsen haistattelun  saa sitä  tehdä aseneteella  kannttaa mennä :)!Tunnusta minä en ollut taputtajien  joukossa mutta miun vika pelkästää miun vika ..anteeksi Maria yritä päästä ylitse moisesta niin ne Syyriassa Mosuulissa ja muissakin sotia käyvissä maissa yrittävät elää normi elämää toki onhan tuo toista tuo siun mielen pahoittaminen muttä  yltäkylläisyyden  ja näkyvyyden  puskiessa päälle yritä Maria nyt kuitenkin ja Veijo minkä teit nyt on kaikki pahoittaneet mielensä seuraavaksi  kannatta  laitta punainen matto Marialle ja turvat ruttuun kun hän saapuu paikkalle  ei miulla muuta kun miun vika..anteeksi mei lähen hiihtäämään pahoitan mieleni varmaan jos ei voitelu pelitä syytän Veijon naurua ja kiron hilja  jopa V..alkiuisen sanalla ..

Ei mitään syytä ja oikeutta ar...

Toisten ulkonäön arvosteleminen kertoo aika paljon arvostelijan omasta älykkyydestä persoonallisuudesta. Kannattaa jättää tuolaiset omaan arvoonsa. Maria, olet osoittanut olevasi erittäin fiksu ja tunteva ihminen. Sovit loistavasti työhösi. Sinua katselee ja kuuntelee erittäin mieluusti. Aurinkoa kevääseen!

heheh kaikenlaista aikuisltta..

Ei mitään syytä ja oikeutta arvostella! kirjoitti:
Toisten ulkonäön arvosteleminen kertoo aika paljon arvostelijan omasta älykkyydestä persoonallisuudesta. Kannattaa jättää tuolaiset omaan arvoonsa. Maria, olet osoittanut olevasi erittäin fiksu ja tunteva ihminen. Sovit loistavasti työhösi. Sinua katselee ja kuuntelee erittäin mieluusti. Aurinkoa kevääseen!
Niin miksi ei jätä  omaan arvoonsa haluaa julkisuutta fiksu  jättää siirtyy takavasemalla! Moisen asian takia  suuttuu  naurun takian haloo naurun:) aikuinen nainen ?Tuo ei ole muuta kun valittamista isolla V..huumori puuttuu!

Ma Tilda

Ei ole ollenkaan ihme, että koulu- ja työyhteisökiusaajia on niin paljon. Ne kasvavat ja elävät lapsuutensa noitten taputtajien ja naurajien kotona. Anu Saagimkin on tainnut saada vastaavalla tavalla puutteellisen kasvatuksen.

tärkeysjärjesys elämään

Ma Tilda kirjoitti:
Ei ole ollenkaan ihme, että koulu- ja työyhteisökiusaajia on niin paljon. Ne kasvavat ja elävät lapsuutensa noitten taputtajien ja naurajien kotona. Anu Saagimkin on tainnut saada vastaavalla tavalla puutteellisen kasvatuksen.
Koko  Suomi on huono  .ajatelkaa  missä yltäkylläisyydessä elämme   jonninjoutavaa aikuisen naisen kitinää  kommentoidaan minä itse mukana .elämässä on tärkeämpäkin kuin maria  valitus ja narina. kaikki ei ole koulukiusaajia eikä työpaikka kiusaajia  tuo on vanha veto näihin keskuteluihin ja toinen on kateus sekin  kaluttu loppuun asenteella minä itse olen maailman napa muut ei mitään tottakai  keskusteluun tulee koulukiusaus  työpaikka  kiusaus missä  julkkisten masennus se unhohtui  tai aistiyliherrkyys tai sähköyliherkkyys ?Tolkkua tähän syyllistämiseen ja saman retoriikan  jauhamiseen...Anu tahalallaan tekee tuota kun tietää että huumori puuttuu tosikoilta..

Lyhyt tukkain blondi siis ruma...

Laitappa omas kuva näkyville niin voidaan kattoo ookko ite ruma vai komee 🤔🤔 ärsyttää tollaiset ihmiset jotka katsoo ihmistä kauneuden mukaan .... eix mee niin mitä kauniimpi niin sen t......i ...vai miten se sanonta ny menikään.... vak onko niin et miehet hakee sitä kaunista naista vierelleen että ite ovat viksumman oloisia kun vieressä oleva on ...

Mun mielestä sen ihmisen sisin on tärkein ei ulkonäkö....

Vierailija

Mietin vain, että kun Saagim on kai mallin töitä tehnyt ja ikänsä itseään luultavasti hyvin kosmetiikalla hoitanut, niin kovin on ryppyinen iho dekolteessa ja kaulassa. Eli onko niin, ettei kuitenkaan ikääntymistä voi estää hienoilla luksustuotteilla ja jos sattuu vielä palvomaan sellaista keltaista mollukkaa taivaalla, niin lopputulos on rusina ennemmin tai myöhemmin.

Konna

Ehkä siksi he nauroivat, koska se koettiin vitsiksi. Anu Saagimhan haukkuu aina kaikki naiset, varsinkin suomalaiset. Eihän tollaselle voi muuta kuin nauraa. Maria nyt turhaan loukkaantui moisesta, muut tajusivat jujun.

Vierailija

Tämä Saagim on aina ollut erittäin epähienosti käyttäytyvä nainen. Koska minut on kasvatettu olemaan arvostelematta kenenkään ulkonäköä, en voi sanoa mitä Saagimin ulkonäöstä ajattelen. Maria V. on suloinen, raikas ja tyyliltään piristävä. Älä ikinä muutu.

Ei enää Saagimia...

En ymmärrä miksi Saagimia pyydetään suomalaisiin ohjelmiin kun hänellä ei ole koskaan mitään oikeaa sanottavaa mistään. Niin kauan kuin muistan, hän on haukkunut suomalaisia naisia milloin miksikin.  

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat