Sivut

Kommentit (31)

Vuosi mallia 59

Ihana Hanna Sumari ..täällä saman oloinen nainen joka on hyväksynyt ikänsä tuomat vartalon muutokset ja hyväksynyt itsensä 😊Ihminen on kuitenkin niin nuori sydämeltään ja ikä on vain numeroita ..Hyvää jatkoa tanssi kilpailuihin ☺

Mervi 62 v.

Kannetaan vaan ylpeänä omat muhkuramme ja lölleröt ja lylleröt. Kunhan olemme kohtuullisen sutjakassa kunnossa ja itsehän me oman kehomme kanssa elämme ja kannamme olemuksemme. Rupsahtaneen näköisiä ne on nuo laiheliinit ja kuivaneet lihaksensa. Tsemppiä Hanna tansseihisi, tanssi keveästi ja kohti voittoa.

Anniapuri

Hanna, olet upea nainen, älä välitä kommenteista. Sinä olet kaunis nainen ja osaat olla luontevasti ikäisesi. Mikä se sellainen nainen on, joka peittelee iän tuomia muutoksia? Muutokset kuuluvat ikään eikä niitä tarvitse ruveta peittelemään. Pukeudu vain yhtä kauniisti kuin tähänkin asti ja tanssi sydämesi kyllyydestä! Hyvä Hanna! 

Mummo 63v.

Ne naiset ne vasta rumia ovatkin jotka kaikin keinoin yrittävät pitää itsensä teinitytön näköisenä, vaikka ikää on jo 50-60v. Arvokkaasti täytyy vanheta ja näyttää siltä mikä on. Kroppansa jokainen kantaa itse, eikä sitä toiset tarvii arvostella. Olisi kiva nähdä näitten arvostelioiden kropat! Jatka vaan Sikke, hienoa tanssia oli. Ehkä ne suulaat arvostelijat eivät osaa edes tanssia, siksi polemiikki.

valitse elä valita

Hanna  kannatta katsoa peiliin tuon kiromisen takia  jos noin koville ottaa kannattiko mennä  moiseen ohjelmaan jossa palautetta tulee niin katsojilta kuin tuomareilta ei varmaan tullut yllärinä..Keski-ikäinen nainen valittaa  aina!Pepe ei ole narissut yhtään ottanut  huumorilla  siitä pisteet ja hienosta tanssista!

Mitä muista!

Hyvä Hanna Sumari, anna palaa! Älä välitä kateellisten höpinöistä. Oli todella nautittavaa nähdä kuinka nautit tanssista, joten samaan malliin. Karvisen sanoin; harjoitus tekee mestarin. Kaikkea hyvää, nauti ! Kannat kattoon!

J.Lo

Itse en todellakaan ole sinut itseni kanssa. On aivan ihanaa katsoa kuinka " ei mallin mitoissa" olevat pukeutuu " rohkeammin" tai paljastaen itsestään enemmän. Silloin tulee itselle fiilis, että kyllä minäkin jos hänkin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat