Heteronaisilla olisi paljon opittavaa lesboilta.

Vierailija

Miksi heteronaiset muuten pukeutuu tylsemmin kuin lepakot? Kun esim vertaili bb-talossa asukkaita, niin Marikalla oli kaikkea kivaa vaatetta ja meikitkin oli täysin omanlaisensa, kun taas hetero naisilla oli tylsääkin tylsemmät meikit ja vaatetukset, eivätkä heijasta juurikaan omaa persoonaansa. Taino kyllä useinmiten heijasti sillä tavalla, että tylsät vaatteet sekä tylsä persoonallisuuskin. =(

Täällä ois kuvia Marikasta jonkinverran.
http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/album.php?ai...
Siellä on pari muutakin kasaa marikasta kuvia jos viittii selailla tuota.

Kun kattelee hääkuvia ympäri maailmaa, niin niissäkin huomaa sen, että lepakko pareilla on kaikenlaisia siistejä hääpukuja ja hääteemoja jotka hyvin heijastaa omaa persoonallisuuttaan, kun taas heteroilla on todella tylsiä ja arkisia pukuja ja häärekvisiitta. Esim yhelläkin söpöllä lesbo-parilla oli kivat keiju-puvut joittenka värit oli valittu lempi vuodenjaksojen mukaan, elikkä toisella oli ruskanvärinen(syksy) puku(siipineen) ja toisella oli vaalean sinertävä(talvi) puku(siipineen). Kuulemma pienet lapset oli myöskin ihastellut tätä paria kovasti ketkä oli siellä häissä. =) Että on sekin jo melkoinen saavutus jos lapset pitää hää juhlista(siis muustakin kuin pelkistä kakusta ja herkuista). Huvittavaa, että monet heteronaiset yrittävät tehdä ikimuistoiset häät pistämällä hirveät summat rahaa häihin jotka sitten käytetään kukkiin joita on tavallista enemmän kuin normihäissä ja sitten isompaan kakkuun ja sen semmosta. Mutta sitten ei sellaista häätä kukaan lopulta muista paitsi pari itse ja vanhemmat tietty. Mut sitten lepakkopari vetäsee muutamilla satasilla tai tonnilla häät jotka sitten kaikki muistaa jälkeen päinkin koska ne häät ovat persoonalliset ja heijastaa parin persoonia.

Toivon mukaan Menaiset haastattelisi Marikaa ja tekisi jonkun pienen(mieluiten ison) artikkelin hänestä. Olisi kiva jos hän kertoisisi hänen tavastaan pukeutua ja mistä hän ostelee vaatteita ja miettiikö hän vaatteita ostaessaan, että mihinkä ne vaatteet sopisi? Tai jotai vastaavaa. Sekä olisi myöskin hienoa jos häneltä haastateltaisiin hänen asenteestaan eli carpe diem;istä enempikin. Sillä tämän asenteen ansiosta hän pystyi menemään koko talon alusta loppuun hyvin positiivisella asenteella ja kykeni olemaan iloinen alusta loppuun sekä näkemään jopa talon jälkeen talon positiivisesti vaikka häntä monasti siellä vähäteltiinkin ja kiusattiin koko joukon voimin. =) Voisi meinaa monilla erityisesti nuorilla naisilla ja tytöillä olla paljon opittavaa häneltä tuohon elämään ja vastoinkäymisiin suhtautumiseen. Taatusti vähenisisi joidenkin tyttöjen masennukset sun muut, jos oppisisivat vähääkään Marikan mahtavasta asenteesta. Muutenkin olisi hienoa nähdä välillä jotain normaalipainoisia naisia siellä artikkeleissa, ettei pelkästään hoikkia tai ylipainoisia.

Mutta miksi hetero naiset pukeutuu ja muutenkin on tylsempiä kuin lepakkonaiset? Ja miksi heteronaiset aina tekee häistään tylsiä?
t:Pehmis

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat