Kommentit (13)

lumotar

Kyllä tuossa iässä pitäisi olla jo kokemusta elämän pettymyksistä.. Ainahan joku on viimeinen noissa kilpailuissa ja ei se käy kieltäminen että melko tönköltä se meno näytti.. Osoittaa suurta lapsellisuutta luikkia takaovesta karkuun ja mennä jonnekin syrjä kadulle vollottamaan.. Ryhdistäydy nyt hyvä ihminen...

Jarkko ja Pepe suosikkini

Itse ihmettelin kiroilua aikuinen nainen jotain rajaa kuitenkin ohjelmaa katsoo ihan pikku  lapsetkin!Mutta  se joka leikkiin lähtee se leikin kestaäköön naurettavaa tavallan jo  ekan tanssin  jälkeen purkautuminen:):).tönkköhän tuo meno oli.Itsestäni Pepe  on  aina  ollut  hiljainen ja hidas yllätti niin tanssilla kuin huumorilla  toki muusikillinen tausta vaikuttaa rytmi veressä jopa hitaalla:) mutta Pepestä tuli suosikkini Jarkon kera..

tyttö

Eri ohjelmissa arvioidaan eri tyylejä: kotia, tanssia yms. Ota nyt hyvä ihminen vastaa olennainen, eli tanssi. Se ei sinulta suju, usko jo.

Tanssija

Arvosteleminen on Hannan juttuja Suomen Kauneimmassa. Ehkä on hyvä olla arvosteltavien puolella vaihteeksi. Pahaltahan se tuntuu kun saa huonot pisteet, mutta tuomareitten täytyy pysyä totuudessa, eikö vaan Hanna. Eihän se tanssi niin nappiin mennyt. Toisilla on tanssijalka, toisilla ei. Jos Hanna ei osaa tanssia, niin hän osaa jotain muuta paremmin. Monipuolinen nainen. Hymyä huuleen.

Voivoi

Täytyy sanoa, että tunsin myötähäpeää tanssin aikana.  Hannan itsekritiikki petti pahasti, kun lähti ohjelmaan olettaen, että tanssinsalat aukeavat.  Lyhyessä ajassa ei kompurasta tule balettitanssijaa. Mutta mitä sitten?

Kauheat paineet varmaan seuraavalla kerralla...Elämä on.

Mielenkiintoinen vaan

Niin todella voi kuvitella, negatiivinen arvostelu tuntuu varmaan ikävältä, koski se kotia tai tanssimista 😉😋
Pää pystyyn uusia haasteita kohti!!!!!

TTK

Hanna, sait aivan oikeat pisteet. Tuomarit ovat ammattinsa osaavia. Ikäsi edellyttää arvostelun kestämistä. Itsekin arvostelet toisten koteja.

Vierailija

Olihan tanssi nyt ihan objektiivisestikin katsoen kankeaa ja raskasta menoa. Sitä oli vaikea katsoa, tosin kuin esim. Mustan Barbaarin, tai Eevin yms. ..

Tottahan se on, että tv kamera on todella paljastava, ja aivan varmasti sen tv-ammattilainen tietää, jolla on vielä vuosien kokemus kameran edessä olosta. Nyt sitten kauhea poru, kun joku huomattaunut alleista.

Jos itse olisin tv.ssä minihame ja lyhythijainen paita päällä ja joku arvostelisi että lihava ja selluliittiä, niin vaikea siitä olisi nokkiinsa ottaa, kun se on yhtä fakta kuin Hannan allitkin. Mutta jos etukäteen tiedossa oleva arvostelu arveluttaisi, niin miettisin uudemman kerran, että mitä laitan päälle !  

Mutta onhan se hienoa, että meillä Suomessa on niin hyvin asiat, että voimme keskittyä puimaan saako sitten arvostella tanssia, vaikka ko. henkilö osallistuu ohjelmaan, joka perustuu arvosteluun ei ropisekaan ihailua. Mitä ihmettä tuomarit siellä sitten voivat tehdä enää tämän jälkeen...joka leikkiin lähtee se leikin kestäköön. Muistettakoon, että kyseessä ei ole edes mikään teini-ikäinen amatööri. 

Uskallan väittää, että tuomareiden kommentit olivat hyvin killtejä, onneksi ei voida tietää mitä ajattelivat ;=) 

Tätä(kin) keskustelua seuratessa ei voi olla miettimättä, että miten lapsellisia aikuiset ihmiset ovatkaan. Hanna voisi keskittyä vaikkapa seuraavaan keittokirjaansa, tai puutarhaansa ja jättää allimurheet muualle.

Se hyvä puoli tässä on, että allit eivät ole vaarallisia, eivätkä heikennä näköjään muuta kuin kantajansa henkistä hyvivointia. Ja asian saa hoidettua punttiksella, jos siltä tuntutu.

Vierailija

Hanna olitsä kännissä kun käyttäydyit niin hillittömästi tokana sunnuntaina?
Ymmärtäähän sen että jännittää niin tanssi kuin somearvostelut - mutta miksi ottaa niin vakavasti että joutuu blogissa vuodatteleen, pahennat vain tilannetta.

pääasia ettei pudonnut ekana

Hanna osasi sitten saada itsensä jatkoon tuomalla julkisuuteen "case allit".Ja kaikki vanhemmat naiset takuuvarmasti äänestivät häntä.

No ensi sunnuntaina voisi jo pudotakin,ellei kehitystä tanssitaidossa ole tapahtunut ;)

Katsoja

Hanna, sait kun saitkin säälipisteitä riittävästi ja pääsit jatkoon, kannatti valittaa. Katsojat kuitenkin olivat Jarkon putoamisesta pahoillaan. Hän oli viettänyt viikon harjoitussalilla kun sinä valitit ja saitkin siitä hyvästä 9 pistettä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat