Kommentit (10)

Ei pahalla, vaan hyvällä

Mieti Johanna oletko kypsä lapsen äidiksi? Kannatko vastuun yksin lapsesta, jos jäät yksin? Saako lapsi hyvän alun elämälleen Suomessa, jossa sinä olet tunnettu julkisuuden persoona? 

Vierailija

Semmoisetki lisääntyvät, jotka ovat addiktoituneita manipuloimiseen ja ihmisten värväämisestä kiusantekoon ja haitantekoon ja porukassa yhden potkimiseen ja vainoamiseen. Nämä kävelevät kuin ei mitään. Ilman heidän kaltaisiaan sydämeltään kultaiset ihmiset kuten Tukiainenkin todennäköisesti on, voisivat elää ja voida hyvin ja kasvattaa lapsensa terveessä maailmassa.
Mutta kun se pahuus ei katso ulkokuorta.

suomalainen 1958

Katsoin perjantaidokkarin. Paljon halauksia Johannalle, kyllä elämä asettuu uomiinsa. Olet vielä nuori ja varmasti löytyy hyvä mies perustamaan perheen kanssasi. Älä välitä menneisyyden ikävyyksistä. Olet fiksu ja ihana nainen, joka ansaitsee vierelleen miehen vastaamaan rakkauteesi.

Terveisin varttuneempi elämää nähnyt mies

Vierailija

Totta. Tuohon voi lisätä vielä ettei arvoa, ammattia tai asemaa. Julkisuuden ammatitssa varmaan tulee raaakoja kommentteja, mutta on noissa muissakin tavallisissa työpaikoissa, taloyhtiöissä ja yms. ymäristöissä noita samoja asioita. Mutta onneksi on pieni hiljaine joukko hyvääkin. Toivottavasti nämä henkilöt tulisi enemmän esiin. Tosin tuon tyyliset ihmiset ei pidä itsestään ääntä eikä tee mitään numeroo ja pysyy kaikesta ikävykksistä erossa

Fendi

Ei pahalla, vaan hyvällä kirjoitti:
Mieti Johanna oletko kypsä lapsen äidiksi? Kannatko vastuun yksin lapsesta, jos jäät yksin? Saako lapsi hyvän alun elämälleen Suomessa, jossa sinä olet tunnettu julkisuuden persoona? 

No, jos mietitään, kuinka hän on hoitanut eläimiänsä, niin kyllä epäilen Tukaisen pärjäämistä lapsen kanssa. Tai no, kyllähän niistäkin pääsee eroon.

Fendi

Tukiaiselle tuli ensimmäinen koira vuonna 2011, Nasu. Sekarotuinen. Tuon kovasta pornosta tykänneen uroskoiran jälkeen Tukiaisen eläintenkierrätystahti on ollut huima.

Siskolle tuli se mopsi, Bonzo.

Johanna Tukiaiselle itselleen:
Yorkit Viljo ja Hilma.
Chihut Esmeralda ja Bebe.
Sitten taisi olla vielä yksi yorkki, Madeleine.
Mopsi Bella on ollut tukiaisittain hänellä jo ihmeen kauan. Jo kolme vuotta.
Ja ainakin neljä pomerania vuodesta alkaen loppuvuodesta 2015. Lola, Fendi Max ja Angel. Näistä kaksi on jäljellä.

Ja jossain välissä oli se sikakin, Paris.

Yksikään Tukiaisen lemmikeistä ei ole elänyt vanhaksi tuon luona. Ne vaan häviää.

Minne ne häviää ja miksi?

Vierailija

Mitä ihmettä? Nytkö mielipiteet Tukiaisesta ovat kääntyneet täysin positiivisiksi, vaikka vasta kivitettiin lujaa?

Kyllä ihmiset ovat aivopestävissä niin hyvään kuin pahaan. Olis pitänyt alkaa liikealalle. Tätä kansaahan voi  näköjään manipuloida mennen tullen ja myydä sille mitä vain.

Maarit Koskinen

Tukiainen valehtelee taas valitettavasti. Maaliskuussa 2016 esiintyi humalassa josta on YouTubessa video. Lähti pääsiäisenä Babtistien kanssa saarnausmatkalle Ylläkselle ja nyt välit tuohonkin seurakuntaan poikki,itse toiminnanjohtajakertoo facebook-sivullaan. Uskossa ihminen on nöyrä ja puhuu totta mutta tämä julkisuutenhakuinen Tukiainen saarnaa ja valehtee kokoajan jonka nyt viikolla Babtistit hiomasivat. Teki Tukiainen mitä tahansa niin aina kaaos. Jos oma tyttäreni olisi tälläinen niin hankkisin hoitoa ongelmiin ja pian mutta Tukiaisella ei näköjään ole oikeasti ketään kuka häntä oikeasti rakastaisi että tekisi näin.Tukiainen ei itse huomaa että syy on hänessä itsessään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat