Artikkelista: "En tiennyt, kuka oli lapseni isä"

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Vain miehetkö kusettaa ko hommissa ? Tyyppiesimerkki tämä on, luojalle kiitos, ettei pienokainen ollut erivärinen !! Niin mieht kuin naisetkin ovat "saalistajia" ! Naiset kyllä saavat aina kun halu iskee ja miehet useimmiten joutuu kyllikkipuolelle !!

Vierailija

Sanna on todellakin elänyt "ei se käyttämällä kulu" periaatteen mukaan kun pitää isommasta ryhmistä miettiä että kuka mahtaa olla isukki.

Vierailija

Onneksi pysty pois sulkemaan asian kolmeen mahdolliseen tapaukseen. Hyvä, kun sehän on yhdelle viikolle. Eli kumppaneita vuodessa on sitten 52 kertaa kolme. Kyllä siinä nainen saa sitten sitä iloa, kun 150 höylääjää löytyy. Surku lapselle, kun ei voi valita äitiänsä. 100% varmuudella asia sille selviää.

Vierailija

Siinä on oikea feministien ihannenainen. Itsenäinen, tekee mitä huvittaa ja sitten hakee takaisin vanhan poikaystävän hoitamaan lasta. You go girls!

Vierailija

Ei sitten laittanut lehteen pelkästään ilmoitusta, vaan kokonaisen artikkelin. No, ehkä tumma komistus lukee naistenlehtiä, ehkä ei... Saattaahan se mies olla kylvänyt siemeniään muuallekin, jos ei osaa ehkäisyä käyttää. Kuinkahan paljon Akselilla lienee puolisisaruksia ympäri maata? Mitäpä, jos Sanna kohtaa tuon tumman komistuksensa sinä päivänä, kun Akseli esittelee äidilleen morsiamensa isän? Ihan on Kauniitten ja rohkeitten meininkiä!

Vierailija

No johan oli tarina - huh huh! Mutta pienestä leväperäisyydestä huolimatta, hieno juttu että kanttia löytyi synnyttää ja hoitaa poika, abortti olisi ollut varmasti helpompi mutta ikävämpi vaihtoehto. Tsemppiä suomalaisille naisille ja toivottavasti jatkossa se ehkäisykin muistuu mieleen : )

Vierailija

Ei ole paljon arvoa tommoisilla naisilla jotka jakaa itseään. Alimmassa kastissa ovat ja sitten menettävät hohtonsa miesten silmissä, kun on äpärän saaneet. Mikä on tietysti aivan oikein että pudotaan sieltä pilvilinnoista alas. Mitä jos minäkin menen baariin ja vain valitsen sen kauneimman ja urheilullisimman naisen jatkoille. Ei taida onnistua se. Pitäisi olla super pelimies.

Vierailija

Taas saa lukea kaksinaismoralistisia kommentteja naisen ja miehen seksuaalisesta käytäytymisestä. Kaikki järkyttyvät naisen "jakamisesta", mies saa yhden, äidillisesti äpärien määrästä huolehtivan kommentin.
Ja mitä ihmettä, potkitaan vielä päähän suhteeseen palannutta exää joka huolehtii lapsesta! Joku vielä mainitsi, että nainen on hänet tehtävään laittanut! Seksiä saa harrastaa, turvaseksiä eli siinä olen samaa mieltä. Tapahtunut mikä tapahtunut, lapsen onneksi hänellä on sentään hyvä isä vaikke biologinen isä olekkaan. Luulisi "häntäheikkejä" itseään kiinnostavan mitä jälkeensä jättävät. Nainen kantaa meinaan vähän liikaa tuota jakamisen taakkaa..

Vierailija

"Kun kolmikymppinen Sanna sai yllättäen kuulla olevansa raskaana, päässä löi tyhjää."

Ei kuulosta siltä, että siellä päässä ois aiemminkaan hirveästi muuta lyönyt. Turha sitä on kyseistä henkilöä sääliä ja voivotella kun on näin "uhriksi" joutunut. Luulisi vain, että tuossa iässä olisi päässä järkeä enemmän kuin amerikan köyhien alueiden teiniäideillä.

Vierailija

Vielä jälkeenpäin lähti baariin etsimään sitä kaveria? Voi kuvitella, kuinka iloinen kyseinen kaveri olisi ollut kuullessaan olevansa isä! :DD

Vierailija

Lainaus: "Sanna oli ehtinyt viettää jo vuosia iloista opiskelijaelämää" / kolmikymppinen Sanna sai yllättäen kuulla olevansa raskaana" Jotenkin tämä olisi ollut nuoruudessani tyypillistä 19-23-vuotiaille, mutta että 30-v ja elelee melkein kuin teini... Naiset ovat nykyään vastuuttomampia kuin ennen. Sääli miehiä.

Vierailija

Ensimmäistä kertaa eksyin MN:n nettisivuille. Ompa ala-arvoista ja mustavalkoista keskustelua. Toivoisin toimitukselta sensuuria tällaisiin kirjoituksiin, jotka kertovat yhtä paljon kirjoittajasta kuin Sannasta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat