Kommentit (3)

Vierailija

Ööö miksi astiat pitäisi siirtää pois kuivauskaapista? Ensimmäinen kerta, kun kuulen tämmöisestä. Kuivauskaapit on sen verran isot, että kyllä minä ainakin säilytän suurinta osaa astioitani siellä. Ei tulisi mieleenkään siirrellä astioita kaapista toiseen sen perusteella onko ne märät vai kuivat.

Vierailija

Jollakin tuo voi toimia, mutta ei meillä. Minulla on jonkin verran astioita, joita ei saa tai joita en halua pestä koneessa. Teen usein ruokaa tai leivon, ja silloin tulee käsinpestävää. Johonkinhan ne pitää saada kuivumaan. Tuskastuisin, jos pitäisi jättää ne työtasolle kuivumaan tai kuivailla niitä pyyhkeellä. Parempi saada piiloon.
Lisäksi säilytän jotain ruuanvalmistusastioita kuivauskaapissa, koska käytän niitä usein. Mitäpä niitä edestakaisin siirtelemään. Kattilankansille en ole kätevämpää paikkaa keksinyt kuin lautasritilä. Ne on kaikki siellä kätevästi käden ulottuvilla.
Keittikalusteet pitäisi vaihtaa, mutta uuteenkin tullee kuivauskaappi.

Daniel

Hei,
    Olemme Christian Organization muodostetut auttaa ihmisiä tarpeisiin auttaa, kuten taloudelliset help.So jos olet menossa läpi rahoitusvaikeuksissa olet taloudellista sotku, ja sinun täytyy varoja käynnistää oman yrityksen tai sinun lainan asettua velkaa tai maksaa pois laskut, aloittaa mukava liike, tai olet löytää vaikea saada pääomalainan paikallisten pankkien, ota yhteyttä jo tänään sähköpostitse danielwallsloancompany@gmail.com varten raamattu sanoo "" Luke 11:10 Jokainen, joka kysyy vastaanottaa; etsivä löytää, ja kolkuttavalle, ovi avataan "joten älä anna näitä tilaisuuden mennä ohi sinulle koska Jeesus on sama eilen, tänään ja ikuisesti more.Please näistä on vakavia ajattelevien ja God fearing People.

Lainahakemus täyttää ja PALUU

Etunimi:.................
Sukunimi................
Sukupuoli: .......
Syntymäaika:.................
Syntymäpaikka:.............
Siviilisääty:.................
Ammatti: .................
Kuukausitulot:........
Kotiosoite:............
Puhelin ei:..................
Kaupunki:.......
Postinumero.............
Osavaltio:......
Maa:...............
Lainan määrä :............
Laina-aika: ..................
Tarkoitus Laina: .........
Sähköpostiosoite:............
Oletko hakenut ennen? .......

Sähköposti: (danielwallsloancompany@gmail.com)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat