Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Mikä ihmeen vimma Aitolehdellä on avautua lastensa isästä ja tämän omaisuudesta julkisuuteen jatkuvalla syötöllä? Jää Martinasta vähän sellainen kuva, että paikkaa köyhän lapsuuden, kouluttautumattomuuden ja vuosien ulosottokierteen luomaa huonoa itsetuntoa tällä materiavouhotuksella. Se, että joku kustantaa jonkun elämisen ei ole kadehdittava asia, ainakaan itsenäiselle ja täysissä järjissään olevalle ihmiselle. Se, että jotkut ansaitsevat omalla työllä ja taidolla kohtuullisen omaisuuden voi ollakin kateuden aihe, positiivisessa mielessä ja inspiraationa. Martina ei heihin kuulu, eikä perimällä rikastunut miehensäkään.

Vierailija

Tuskin mies turvaa muutakuin oman lapsensa tulevaisuuden jos Martinalle sattuu jotakin ja niin se kuuluu ollakin. Victorialla on oma isä.
Paistaa vahvasti läpi se että Martina on miehensä kanssa rahan takia, ei muuten korostaisi sitä joka käänteessä. Todella moukkamaista.

Vierailija

Hyvä että avautuu raha-asioista. Niin suomalaisten pitäisi tehdä enemmänkin. Tuossa perheessä näyttää talousasiat hoituvan sovussa, muiden kannattaisi ottaa oppia. Raha-asiat eivät ole mikään tabu. Toivottavasti laittavat lapsille sijoitussalkun poikasta pienestä pitäen, että selusta olisi turvattu jatkossakin jos vanhemmille sattuu jotain ja lapsen kuluthan ovat suurimmillaan ja tulot pienimmillään teinivuosina ja silloin kun opiskelee ja muuttaa pois kotoa. Silloin tarvitsevat lisätuloja. Todennäköisesti tuokin asia hoidossa kun isällä on varaa kustantaa tuollaisia. Harvalla pelkästään palkkatuloilla elävällä lapsiperheellä on varaa tuollaisiin asioihin, joista Martina kertoo. Taustalla yleensä säästettyjä sijoituksia tai perittyjä varallisuuksia, jotka on sijoitettu.

Vierailija

Parina jouluna saanut sivusta seurata tämän perheen onnea...oma lapseni jopa kysyi minulta pulkkamäessä ollessamme, että miksi tuo täti on niin ilkeä lapselleen? Sitä kireyttä mikä tämän perheen läsnäollessa on ollut ilmassa on vaikea kuvailla, mutta kai se uusi poni/polkupyörä/raha sitten korvaa kaiken muun ja elämä tuntuu heistä itsestään onnelliselta. Jokainenhan meistä kokee onnen omalla tavallaan.

Y. V.

Oon niin kyllästynyt kun joka välissä pitää leveillä rikkaalla miehellä,uskottas jo vähemmällä et rahaa on. Taitaa olla tälle naiselle ainoa kriteeri tässä suhteessa ja elämässä se raha.Hölmö mies kun ei haittaa muidun jatkuva perheen raha asioiden tuonti julkisuuteen.

YSL

Tyhmä äijä.Saisi rahalla fiksumman,kauniimman ja perheen asioita levittelemättömän puolison jonka jäljiltä perheen yksityisiä ja taloudellisia asioita ei tarvitsisi lukea lehtien sivuilta.Saisi kulkea rauhassa kadulla ilman että joka vastaantulija tietää mitä tämän ääliön taustalta löytyy.

Voi elämän kevät

En ymmärrä mitä niin hyvää se mies saa tältä äidin irvikuvalta että kannattaa olla lypsettävänä ja yleisenä naurun aiheena.Ilmeisesti ajattelee alapäällään.

ole päiväunissa oma Martinasi

kaunis nainen joka osaa hinnoitella itsensä, järkevää.    0ttakaa opiksi älkääkä juosko housut kintuissa joka luuserin perään.  kaunis nainen on martina ja onnensa ansainnut. suomi vain on puolillaan  kitkeränkateellisia ämmiä. so what, menehän siitä kiehnaamaan persàukista nallekarhuasi, kivat teille, heippa.

silmätikku

mikähän kylän ämmä , yksi monista, on taas kuin väkisin lukenut juorulehtiä ihmetellen kun hänen viisaita ajatuksiaan ei kukaan lehtien palstoilla noteeraa, mutta  martina kaltaisineen kaunottarina onkin julkkispersoona. julkisuus on osa hänen työtään.  vai onko sinussa jotain joka juorulehtiä( lue tilaajia) kiinnostaisi? tuskin, mene rauhassa tiskaamaan ja siivoa himasi. lepää.

Vierailija

Ehkä Martina haluaa näpäyttää arvostelijoitaan korostamalla varallisuutta, tai sitten ei. Periaatteessahan jokainen haluaa parasta lapsilleen ja on ihan OK iloita siitä että asiat on hyvin. Voi olla että hän on maininnut asiasta aikaisemmassa haastattelussa ja se on nostettu erillisenä aiheena ja juttuna esiin.

YSL

Kauneus on katsojan silmissä.Itse en pidä häntä ulkoisesti enkä sisäisesti kauniina ainakaan minkä vaikutelman saa julkisuuskuvan perusteella.

Vierailija

Vinkkinä sanoisin, että ota itsellesi ja lapsillesi vakuutukset.  Parista yhtiöstä kunnon  henkivakuutus itsellesi niin lapsesi saavat rahat jos sinä lähdet. Ei tarvitse toivoa, että jospa mies hoitaa, kun ei ole hänenkään terveydestään takeita.  Pääsevät ainakin koulut loppuun jne.  Sitten jo pystyy itsekin tulemaan toimeen jotenkin.

Sugardaddy

Martina ei oikein itse osaa mitään, nyt pitää takoa kun perse ei vielä roiku.
Nämä möläytykset on vaan pakollista kauraa että pysyis lööpeissä, aina
on vaara että tulee ja tuleekin joku nuorempi ja kiinnostavampi. Mitähän
se meinaa Martina ruveta aikuisena sitten tekemään, onko rikas aviomies
vähän niinkun pakollinen juttu?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat