Kommentit (7)

Se reppureissari

Tuo ei ole kyllä "budjettimatkailua", vaan ihan luksusta. Moni matkustaa aidosti pienemmillä budjeteilla. Miten saa kulumaan 50€/vrk, maissa joissa voi nukkua vaikka piha-aitassa, tai syödä edullista katuruokaa ? Moni on matkustanut, melkein tyhjätaskuna.

tii

Keskiarvo! Joskus menee enemmän, joskus vähemmän. Tässä kalliit Etelä manner, safarit ja muut tourit ja kurssit( sukellus, laskuvarjo ym) Joskus haluaa asua paremmin. Toki voi mennä asumaan ja elämään ja olemaan halvalla. Tässä paljon lentoja. Kaikki tuo yhdessä !!!

Urbanex Ninja

Matkabloggaus on yksi keino toteuttaa matkustelua edullisemmin tai sen avulla voi saada reissun aikana tuloja. Harrastajabloggarille toteutus voi olla vaikeaa, mutta jos teet matkustusblogia tosissasi, niin olet mahdollisesti yrityksille houkutteleva yhteistyökumppani. Sosiaalisen median maailmassa moni bloggari ymmärtää oman imagon merkityksen ja rakentaa omaa media-arvoaan mediana, ei matkablogina.

Opas matkabloggaamisen aloittamiseen löytyy täältä. Se on helpompaa kuin luulisit, sillä aiheella tai matkakohteiden etäisyyksillä ei juuri ole väliä: http://urbanex.ninja/matkablogit-ja-matkabloggarit/

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat