Kommentit (8)

suomalainen 1958

Onpas melkoinen luokittelu:) Mahdatko tietää elämästä mitään? Masturbointi on hyväksi niin miehille kuin naisillekin ja vaikkapa yhdessä ja toisiaan auttaen. Mistä maailmasta sinä olet kotoisin?

Vierailija

Tai sitten naisille jotka on kyllästyneet osaamattomiin miehiin?

Tai sitten niille naisille jotka vaan tykkää seksistä. Masturbointi ei ole pois yhdynnöistä.

Vierailija

Jep kirjoitti:
Masturbointi on naisille jotka ovat niin rumia tai typeriä ettei ketään kiinnosta.

Täysin samaa mieltä. Mies naisen tyydyttää, niin se vaan menee!

Jabs

Hyi! Seksi kuuluu vakiintuneempaan parisuhteeseen. Mikä ihmisiä vaivaa? Kertakäyttökamaa jo maailman kaunein asiakin jo. Sodoma ja Gomorra....

Nainenjokanauttii

No tuo nyt oli kyllä puppua, naisen ei tarvi olla ruma ja yksinkertainen jos tyydyttää itsensä omin avuin myös kaunis ja fiksukin tekee niin, se vaan on parasta stressin lievitystä. Mies on tärkeintä mailmassa naiselle joka nauttii seksistä että älkää huoliko miehet kyllä teitäkin tarvitaan vielä.

Vierailija

Miten kahden homomiehen suhteessa molemmat voivat olla toista nuorempia?
"Ainoastaan homomiehet vaikuttaisivat tulosten perusteella harrastavan muita todennäköisemmin seksiä itseään nuoremman partnerin kanssa."

Vierailija

Olen lueskellut aihepiiriin liittyvää kommentointia ja tullut siihen tulokseen, että monella miehellä on valtavia ongelmia sekä oman että etenkin naisen seksuaalisuuden kanssa.
Kun on jo opittu, että on ihan normaalia tyydyttää itsensä, että se on kaikkein turvallisinta seksiä, niin nyt nämä runkkaajamiehet eivät salli samaa naiselle.
Kuulkaapa: olen 52-vuotias nainen, joka haluan rakastella päivittäin neljäkin kertaa peräkkäin. Minulla vain ei ole parisuhdetta enää eikä aikaa, joten joudun sekstaamaan enimmäkseen itseni kanssa. Jos kiva mies löytyisi, tekisin sitä hänen kanssaan. Jokainen intiimisti tuntemani mies on halunnut katsella masturbointiani, ja minä heidän. Ja sitten on taas pantu kaikin mahdollisin tavoin kummankin laukeamiseen asti.
Hyvää haluaa lisää, mutta ei aina pelkkää Pirkka-perusseksiä.
Se, mitä kukin itsekseen tekee, ei ole vahingoksi kellekään. Siitä on pelkkää hyötyä sekä ylä- että alapäälle. Ja lopulta koko yhteiskunnalle, kun pipo ei kiristä vaan välillä housut.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat