Kommentit (5)

Vierailija

Pidän täysin mahdollisena, että mummo aidosti mietti ettei voi viedä rahojasi - mutta ei hoksannut, että kuiva tukka saattaisi olla sinulla helposti 70 sentin väärti.

Sikke

Jätit itsesi pulaan. Missä oli oma fööni tai vaihtorahat? Mummoja ryöstetään Suomessa, koska heillä on yleensä käteistä mukana. Keravalla olen kuullut jo kahdesta tapauksesta Citymarketissa, jossa mummon lompakko katosi. Yhden vanhuksen lompakko vietiin keskellä kaupunkia. Olisiko ollut niin että mummolla tai hänen tuttavallaan oli huonoja kokemuksia epärehellisistä ihmisitä, jotka pyrkivät lompakolle? Suomessa poliisi on ihan kädetön varkauksien kanssa (käteinen tai kortti), tuomiot naurettavan pieniä ja ryöstön uhrit joutuvat pärjäämään omillaan.

Mukavaa, että olisit ollut valmis antamaan 70 snt omastasi. Älä kuitenkaan heittäydy marttyyriksi, koska joku ei halunnut raottaa lompakkoaan sinulle. Ota ensi kerralla uimahalliin mukaan oma fööni tai vaihtorahaa ja vielä pipo kotimatkalle. Aikuinen nainen pystyy ennakoimaan, ainakin ennen pystyi. Voihan olla että mummo koki ennakoineensa ryöstön ja välttäneen sen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat