Poliisin tilastot: Ulkomaalaisten epäillyissä seksuaalirikoksissa merkittävä kasvu

mietittävää?

http://yle.fi/uutiset/3-9428762

"Viime vuonna ilmoitettiin kaiken kaikkiaan 3 369 epäiltyä seksuaalirikosta. Määrä kasvoi sadoilla vuodesta 2015.

Kotimaa

27.1.2017 klo 17:05päivitetty 27.1.2017 klo 18:59

Seksuaalirikoksesta epäilty oli poliisin tiedossa 2 395 tapauksessa. Ulkomaan kansalaisten osuus näistä epäillyistä oli 29 prosenttia eli heitä oli 692. Toissavuonna ulkomaalaisten osuus oli 18,5 prosenttia.

Raiskaukset lisääntyivät 11 prosenttia. Viime vuonna epäilyjä oli 1 171, kun edellisvuonna määrä oli 1 054. Raiskauksista ulkomaalaisten epäiltyjen osuus oli 34,5 prosenttia. Osuus lasketaan rikoksista, joissa epäilty on poliisin tiedossa.

Epäillyt seksuaaliset ahdistelut lähes tuplaantuivat. Toissavuonna epäiltyjä seksuaalisia ahdisteluja oli 284, kun viime vuonna niitä oli 532. Myös epäilyt lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä lisääntyivät yli kymmenen prosenttia.

Poliisi julkaisi myös erikseen tietoja rikoksista, joissa epäiltynä oli turvapaikanhakija. Viime vuonna poliisille ilmoitetttiin 807 433 rikosta. Näissä tapauksissa turvapaikanhakija oli epäiltyinä 2 664 kertaa. Rikoksen uhreina turvapaikanhakijat olivat 1 889 kertaa.

Uhreina turvapaikanhakijat olivat muun muassa pahoinpitelyissä, laittomissa uhkauksissa, lievissä pahoinpitelyissä, varkauksissa ja näpistelyissä. Rikoksesta heitä epäiltiin useimmiten pahoinpitelyissä, näpistyksissä, lievissä pahoinpitelyissä, laittomissa uhkauksissa, varkauksissa ja laittoman maahantulon järjestämisessä.

Tutustu poliisin tilastoihin epäillyistä rikoksista poliisin tiedotteista(siirryt toiseen palveluun). Poliisin julkaisemat luvut löydät täältä(siirryt toiseen palveluun)."

Kommentit (7)

Sankarit ja uhrit

On olemassa turvapaikanhakijoita paljon suurempi haitta ja uhka ympäristölle:

on olemassa ihmisiä joilla on addiktio manipuloida muut tekemään jollekin ja tämän läheisille vuosikausia kestävää tahallista systemaattista haittaa olemalla itse uhrinsa uhri tai sankari joka puolustaa jotain toista, tosiasiassa nauttien siitä miten saa muut vahingoittamaan uhria. Melukampanjat, vahtiminen,taustan nuuskiminen josko jotain negatiivista leviteltävää löytyisi, uhrin yksityisyyden ja samalla läheisten yksityisyyden tuhoaminen tarkoituksena saada heidät halveksittuun asemaan jolloin heille voi tehdä mitä vain. Tarkoituksena on tuhota kohde ammatillisesti, sosiaalisesti ja viedä terveys, laitostaa, saada rikosrekisteri, lopulta tappaa.

Sankarit ja uhrit

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005068379.html

Tämmöinen jengikulttuuri tulee manipuloijapomoperheen myötä asuinalueelle, juoksentelua, hääräilyä, kiusaamista, haitantekoa, jota tämä manipuloijapomo joka on itsensä nostanut omassa hierarkiassa ylös, johtaa.
Toisen ihmissuhteet, nuuskitaan, öevitellään, yritetään tuhota.
Oma ruokakuppi ei riitä. Oma akka/ukko, omat vanhemmat jne vaan nokka on aivan väärössä paikassa.
Rajattomuus

tämmöistä

Kyllä suomalaisetkin osaavat porukassa ... Lainaan kirjoitusta is digi:

http://www.iltasanomat.fi/digitoday/tietoturva/art-2000005070333.html

Ei tietenkään se ole vakavaa jos ihmistä ryhdytään vuosien ajan seuraamaan laittomasti jonkun porukan toimesta vaikkapa. Luetaan toisen sähköposteja, urkitaan verkkoasiointeja, varastetaan tiedostoja, valokuvia, salakatsellaan ja kuunnellaan ihmistä kotonaan etkä voi tietää mihin kaikkialle tuo materiaali leviää? Siinä samalla joutuu läheiset uhriksi, sijaiskärsijöiksi. Ei ehkä sinun tai yhteiskunnan kannalta ole tärkeää, jos joku joutuu tälläisen kohteeksi, mutta yksilön kannalta asialla on väliä. Tälläinen urkinta voi joissakin sisäsiittoisissa kylissä levitä yleiseksi vainoamiseksi, esim. kytätään ihmisen kotona oloja ja poistumisia, ja tullaan hiippailemaan toisen kotipihalle tehden ilkivaltaa ja varastelemaan

Vierailija

Salaseura pelkäsi paavin valtaavan Yhdysvallat katolisten maahanmuuttajien avulla.

Sami Sillanpää
Julkaistu: 2.2. 2:00 , Päivitetty: 2.2. 19:30

(KUVA: KALLE KERVINEN)
HEIDÄN uskontonsa on vääränlainen, heitä tulee maahan ihan liikaa ja he romuttavat amerikkalaiset arvot ja yhteiskunnan järjestyksen.

Tällaisia ajatuksia oli monilla Yhdysvalloissa 1800-luvun puolivälissä. Siksi perustettiin salaseura kristittyjä katolisia maahanmuuttajia vastaan.

Katolilaisia muutti siihen aikaan erityisen paljon Saksasta ja Irlannista, kun maiden huonot olot ajoivat lähtemään siirtolaiseksi. Tulijoiden määrän nopea kasvu nostatti Yhdysvalloissa huolta rikollisuudesta.

Katolisia maahanmuuttajia vastaan perustetuista liikkeistä vahvimmaksi nousi protestanttisten miesten salaseura, joka tunnettiin nimellä Know Nothing, eli En tiedä mitään -liike.

Nimi tuli siitä, että jäseniä käskettiin vastaamaan salaseurasta utelijoille: ”En tiedä mitään.”

TIETÄMÄTTÖMIEN liike vahvisti katolilaisia vastaan tunnettuja epäluuloja salaliittoteorioiden avulla. Niistä keskeisin, oli, että paavi pyrki maahanmuuttajien avulla valtaamaan Yhdysvallat.

Kun faktat eivät riittäneet, niitä keksittiin itse.

Suurena paljastuksena levitettiin aiemmin julkaistua kirjaa, jonka kirjoittaja kertoi nähneensä, kuinka katoliset papit raiskasivat nunnia ja syntyneet lapset kuristettiin kuoliaaksi.

Kirja paljastui valheeksi. Se ei haitannut. Sana levisi silti, ja kirjaa myytiin satojatuhansia kappaleita.

En tiedä mitään -seuran isät olivat New Yorkista. Salaseura perustettiin Manhattanilla. Liike levisi nopeasti eri puolille Yhdysvaltoja.

Salaseuran pohjalta syntyi poliittinen puolue Native American Party, myöhemmin American Party. Sen aate oli nativistinen, vieraita kulttuureita vastustava.

Puolueen sanoma oli myös populistinen, eliitin vastainen ja vetosi kansaan, joka ei kokenut kahta valtapuoluetta omakseen.

Vuoden 1854 vaalit olivat puolueelle suurmenestys, joka toi kongressiedustajia ja kuvernöörejä. Oma presidenttiehdokas ylsi yllättäen kolmanneksi.

MAAHANMUUTTO Saksasta jatkui kuitenkin 1800-luvun lopullakin. Sieltä Yhdysvaltoihin tuli siirtolaiseksi myös Friedrich Drumpf.

En tiedä mitään -liike jäi lyhytaikaiseksi, mutta sen työn jatkajaksi tuli myöhemmin monia muita nativistisia ja rasistisia salaseuroja. Niille yhteistä oli, että vieras pelotti. Kohde vain vaihtui.

Kuuluisimmaksi nousi Ku Klux Klan 1900-luvun alkupuolella.

Samoina aikoina Yhdysvalloissa nousi saksalaisvastaisuus. Katolilaisista kuitenkin tuli hiljalleen valtavirtaa.

Nyt tammikuussa saksalaisen maahanmuuttajan Drumpfin pojanpoika vannoi Yhdysvaltain presidentin virkavalan. Se oli taas näyte Yhdysvaltain perustavanlaatuisesta voimasta, eli siitä, kuinka kansojen sulatusuuni tekee epäilyttävistä siirtolaisista merkittäviä amerikkalaisia.

Ku Klux Klanin entinen johtaja David Duke kuitenkin näki Donald Trumpin virkaanastujaiset muukalaiskammoisten voittona.

”Me teimme sen!” hän kirjoitti.
Seuraa uutisia tästä aiheesta
Kolumnit

Hävetä saisitte näiden puolust...

Ymmärtäjiä tuntuu riittävän. En mitenkään puolustele kotimaisia raiskaajiakaan, mutta aika moni 14-vuotias olisi säästynyt raiskaukselta, jos hieman olisi ensin katsottu minkälaisia "turvapaikan" hakijoita tänne päästetään. Minä ymmärrän mieluummin niitä 14-vuotiaita neitsyt?tyttöjä, joiden loppuelämä on pilalla!

Vierailija

Kun verkostoituneet lyöttäytyvät yhteen, ei ole poissuljetttua, etttä poliisinkaan joukossa ei olisi mätiä jotka sulkevat silmänsä jonkun kiusaamiselta, vainolta. Poliisille kun tuntuu olevan tärkeää somejulkisuus, suosittuna oleminen, ja se on valtavan suuri haitta.

Näin on helpompi tuhota jonkun elämä ja mennä laumaurheilijoiden piireissä suosittuna kuin tuoda yksityisyyden rikkojat ja ilkivallan ja melukampanjan pitäjät, systemaattisen mustamaalauksrn valheiden levittäjät syytteen alle.
Poliisilla ja kaikilla julkisen vallan haltijoilla pitäisi olla selkärankaa olla epäsuosittu, ihan sitä samaa mitä on olla vanhempi, ei siinä tykkäämisestä ole kyse.
Ei ketään saa porukassa vainota minkään tekosyyn varjolla, rikkoa yksityisyys ja nuuskia ja tonkia rikollisesti.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat