Vihanlietsontamanipulointi

Sankarit ja uhrit

Sarjamurhaaja halusi murhata monta. Kuitenkin niitä ihmisiä on päiväkodeissa ja kouluissa ja työpaikoilla tuhansin kerroin enemmän jotka haluavat manipuloida muut eristämään yksi ja tehdä hänelle porukassa vahinkoa.

Kuitenkaan oikeudessa tällaisia tapauksia ei ole tai niitä on vähän. Onko siis niin että uhrilla ei näissä tapauksissa ole mahdollisuuksia.

On olemassa ihmisiä, joille elämä on peli jossa hän on ainoa ihminen ja muut nappuloita laudalla. Elämän onni syntyy tälle henkilölle kun hän manipuloi muut tekemään jollekin ja tämän läheisille vuosikausia kestävää tahallista systemaattista haittaa olemalla itse uhrinsa uhri tai sankari joka puolustaa jotain toista, tosiasiassa nauttien siitä miten saa muut vahingoittamaan uhria. Melukampanjat, vahtiminen,taustan nuuskiminen josko jotain negatiivista leviteltävää löytyisi, uhrin yksityisyyden ja samalla läheisten yksityisyyden tuhoaminen tarkoituksena saada heidät halveksittuun asemaan jolloin heille voi tehdä mitä vain. Tarkoituksena on tuhota kohde ammatillisesti, sosiaalisesti ja viedä terveys, laitostaa, saada rikosrekisteri, lopulta tappaa.

Sivut

Kommentit (17)

Sankarit ja uhrit

Esimerkiksi 10 vuotta ihmisten värväämistä vainoamaan, valheiden levittelyä, melukampanjat, porukassa vahtiminen. Yksittisyyden rikollinen kohteen lisäksi hänen hyvin nuorilta lapsilta vuosien ajan.Googlettamalla naapurin kiusaaminen voi saada aavistuksen miten "normaalia elämää" elämällä päästään väkisin joka päivä naapurin kotiin ja elämään. Mutta jos touhua ei tee yksin vaan raukkamaisesti systemaattisesti värvää niin paljon kuin ehtii muitakin, aikuisia, porukassa tuhoamaan myös alaikäisten elämää. Vaatii ihmisten näkemistä nappuloina laudalla.

On ihmisiä jotka saavat muut tekemään mitä tahansa. Charles Manson manipuloi ihmiset murhaamaan mahdollisimman väkivaltaisesti. Näki itsensä Jeesuksena.

Sankarit ja uhrit

Jos uhrin taustasta ei kaiken porukassa tonkimisen kyselemisen, ja asioiden negatiivisesti katsomisen jälkeenkään löydy mitään tarpeeksi negatiivista, voidaan siirtyä uhrin lähisukuun.

Sankarit ja uhrit

"huuda ja meuhkaa, vittuile ja valita naapurillesi joka ikinen päivä...notku hänen tontillaan ja laajenna omaa tonttiasi naapurin puolelle. Vaihda sisä wc ulkohuussiin...paskaluukku naapuriin päin ja ei, kun anna palaa. Syytä kaikesta naapuria, ole hankala ja haasta lopulta heidät oikeuteen"

Vierailija

Lyhyen seurustelun jälkeen manipuloijapomo näkee mistä narusta vetää kunkin marionetin kohdalla.
Miten pitkälle kukin kätyri menee.
Osa osallistuu vain tietämättään. Heidät manipuloimaan vihaamaan uhria liioitteluin valhein ym selän takana. ja manipuloiidaan vainoamaan varoittelemalla että älkää vain jolloin suurin osa ihmisistä testaa tai suhtautuu oudosti. Tai puhumalla uhrista selän takana kovaäänisesti valheita tai virheitä tarkoituksena että sivulliset kuulevat.
Toinen ääripää on että osa tietää, että tarkoitus on vainota ja tappaa, seurata manipuloijapomon mielestä mukavaa peliä ja huvia.

Suuri osa on näiden välissä.

Meri

Koko ajan valehdellaan ja levitetään disinformaatiota, sanomisia vääristellään esim. Voittoa toivoessasi väitetään tarkoittavan tällaista peliä josta aloittaja puhui vaikka tarkoittaisit uhkapeliä kun ostat välillä arpoja, sitten otetaan kuvia ja tehdään valesivuja, nimissäkin lähetetään jotain johonkin ja viedään identiteettiä ja nimissä aletaan lähetellä jotain vainoamiskirjeitä johonkin jonka osoitettakaan et tiedä ja sinua väitetään vainoajaksi vaikka oikeasti vainon kohde ja eihän kukaan vainoajaa auta ja sitten ei ihmisoikeuksiakaan enää vaikka eihän niitä koskaan ollutkaan ne on utopiaa! Mä oon tällaisen uhri eikä kukaan auta eikä ketään kiinnosta vittuakaan!

Vierailija

Näiltä vainoajilta voi odottaa mitä vaan. Voivat lavastaa kohteen syylliseksi asioihin, joihin hän ei ole. Netissä kaivetaan kaikki irti kohteesta mitä saadaan, murtaudutaan keskustelupalstan avittaman kohteen koneelle, rääpitään kaikki yksityisviestintää, kovalevyä myöten, rikotaan kotirauhaa, juoksennellaan kotipihalle nuuskimaan, varastelemaan ja tekemään ilkivaltaa, kun uhri on pois kotoa - naapurikyttääjät ovat hyviä tässä lajissa, päivystämään, raportoimaan ja tekemään. Netissä jauhetaan ihmisen yksityiselämää loukkaavia asioita, puhutaan uhrin "hoidon tarpeesta", kun koko ajan tämä vainoajaporukka on se, joka on kaikkein kipeimmin hoidon tarpeessa. 

Poliisi saattaa sekaantua mukaan touhuun, salakuunnellaan kotirauhaa rikkoen kotona puhumisia, puheluita ja tekstiviestit. Kaupan kassa kyttää ja raportoi uhrin kauppaostoksista kylän tietoisuuteen. Postipoika lähtee varastamaan uhrin omaisuutta. Lumiaurakuski tekee tahallista haittaa auraamalla penkat tonttiliittymien eteen, kun uhrit ovat luoneet ne puhtaaksi. Jne. 

Rikas mielikuvitus kyllä keksii miten tehdä haittaa uhrille. Hänestä tehdään hullu, narsisti, syntipukki, johon on oikeutettua kohdistaa kaikki rikolliset teot. Hänen läheiset joutuvat myös uhreiksi, heille tehdään ilkivaltaa, heistä pidetään vihapuheita ja juorutaan.

Näin kipeää touhua on Itä-Suomessa. Kipeitä ihmisiä. Valheita, vääristelyjä, puolitotuuksia. Mielipiteitä, luuloja. Takana vainoajilla on omat motiivinsa, kateus, kauna, katkeruus. Tylsä virikkeetön oma elämä.

Kaikkein oudointa on, miten pelkurimaisia ihmiset ovat. Kukaan ei auta rikosilmoituksen teossa. Näitä pelätään ilmeisesti, pelätään että itse joudutaan näiden uhriksi.

Vaino

En tiedä mitään” -salaseura oli 1850-luvun trumpilainen kansanliike – katolilaisista levitettiin jopa tappo- ja raiskaushuhuja

Salaseura pelkäsi paavin valtaavan Yhdysvallat katolisten maahanmuuttajien avulla.

Sami Sillanpää
Julkaistu: 2.2. 2:00 , Päivitetty: 2.2. 19:30

(KUVA: KALLE KERVINEN)
HEIDÄN uskontonsa on vääränlainen, heitä tulee maahan ihan liikaa ja he romuttavat amerikkalaiset arvot ja yhteiskunnan järjestyksen.

Tällaisia ajatuksia oli monilla Yhdysvalloissa 1800-luvun puolivälissä. Siksi perustettiin salaseura kristittyjä katolisia maahanmuuttajia vastaan.

Katolilaisia muutti siihen aikaan erityisen paljon Saksasta ja Irlannista, kun maiden huonot olot ajoivat lähtemään siirtolaiseksi. Tulijoiden määrän nopea kasvu nostatti Yhdysvalloissa huolta rikollisuudesta.

Katolisia maahanmuuttajia vastaan perustetuista liikkeistä vahvimmaksi nousi protestanttisten miesten salaseura, joka tunnettiin nimellä Know Nothing, eli En tiedä mitään -liike.

Nimi tuli siitä, että jäseniä käskettiin vastaamaan salaseurasta utelijoille: ”En tiedä mitään.”

TIETÄMÄTTÖMIEN liike vahvisti katolilaisia vastaan tunnettuja epäluuloja salaliittoteorioiden avulla. Niistä keskeisin, oli, että paavi pyrki maahanmuuttajien avulla valtaamaan Yhdysvallat.

Kun faktat eivät riittäneet, niitä keksittiin itse.

Suurena paljastuksena levitettiin aiemmin julkaistua kirjaa, jonka kirjoittaja kertoi nähneensä, kuinka katoliset papit raiskasivat nunnia ja syntyneet lapset kuristettiin kuoliaaksi.

Kirja paljastui valheeksi. Se ei haitannut. Sana levisi silti, ja kirjaa myytiin satojatuhansia kappaleita.

En tiedä mitään -seuran isät olivat New Yorkista. Salaseura perustettiin Manhattanilla. Liike levisi nopeasti eri puolille Yhdysvaltoja.

Salaseuran pohjalta syntyi poliittinen puolue Native American Party, myöhemmin American Party. Sen aate oli nativistinen, vieraita kulttuureita vastustava.

Puolueen sanoma oli myös populistinen, eliitin vastainen ja vetosi kansaan, joka ei kokenut kahta valtapuoluetta omakseen.

Vuoden 1854 vaalit olivat puolueelle suurmenestys, joka toi kongressiedustajia ja kuvernöörejä. Oma presidenttiehdokas ylsi yllättäen kolmanneksi.

MAAHANMUUTTO Saksasta jatkui kuitenkin 1800-luvun lopullakin. Sieltä Yhdysvaltoihin tuli siirtolaiseksi myös Friedrich Drumpf.

En tiedä mitään -liike jäi lyhytaikaiseksi, mutta sen työn jatkajaksi tuli myöhemmin monia muita nativistisia ja rasistisia salaseuroja. Niille yhteistä oli, että vieras pelotti. Kohde vain vaihtui.

Kuuluisimmaksi nousi Ku Klux Klan 1900-luvun alkupuolella.

Samoina aikoina Yhdysvalloissa nousi saksalaisvastaisuus. Katolilaisista kuitenkin tuli hiljalleen valtavirtaa.

Nyt tammikuussa saksalaisen maahanmuuttajan Drumpfin pojanpoika vannoi Yhdysvaltain presidentin virkavalan. Se oli taas näyte Yhdysvaltain perustavanlaatuisesta voimasta, eli siitä, kuinka kansojen sulatusuuni tekee epäilyttävistä siirtolaisista merkittäviä amerikkalaisia.

Ku Klux Klanin entinen johtaja David Duke kuitenkin näki Donald Trumpin virkaanastujaiset muukalaiskammoisten voittona.

”Me teimme sen!” hän kirjoitti.
Seuraa uutisia tästä aiheesta
Kolumnit Seuraa
Yhdysvallat

Sankarit ja uhrit

Hyvä puoli: ammattikiusaajat ovat äärimmäisen harvinaisia jos keskusteluun osallistumisesta voi jotain päätellä.

Ammattikiusaamisella tarkoitan että joku juoksentelee värväämässä kätyreitä tekemään haittaa jollekin tekosyyn varjolla väittäen siis sivulauseessa että itse on virheetön. Jopa vuosien juoksentelu, kätyrit on tarkoitus saada värväämään kätyreitä. Tarkoitus tuhota kohteen elämä, ihmisoikeudet kuten oikeus yksityisyyden suoja. Tehdä kohteesta lainsuojaton kuten vaikka johanna tukiainen. Ei hän pysty enää puolustautua kiusaajiaan vastaan koska heitä on niin paljon.
Tehokas keino tuhota ihminen. Jos tehdään myös kohteen lähtötilanteessa hyvin nuorille lapsille, tuhotaan heidän elämä levittelemällä valheita, tekemällä haittaa, esim melukampanjat.
Manipuloijapomo eli ammattikiusaaja on olevinaan uhrinsa uhri tai sankari.

Jos joku juoruaa päivät tunteja päivässä ajotiellä vuosien ajan ja silti tämmöinen juoksuttaa yhteisöä tekemään jollekin tahallista haittaa, mitä se kertoo meistä. No samanlainen tyyppi voi olla ihan hyvin masn hallitsija, on ollut ja on. Jolle ihmisten manipuloiminen on helppoa

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat