Kommentit (10)

Kopee

¨Ja miestä haukutaan, helppoa kun ei ole sitä toista osapuolta. On helppo syyttää toista omastu sukeudestaan kun ei voi itsestäänja elämästään ottaavastuuta. Asiat on aina ''Toisen vika, tai minun ansiota'' Voisi nämä kyselyt lopettaa siihen.

Vierailija

foxy lady kirjoitti:
Ehdottomasti, aina paranee vaihtamalla, ja jos ei parane niin pitää vaihtaa uudelleen!

Entä jos se ongelma onkin sinä?

Vierailija

Kopee kirjoitti:
¨Ja miestä haukutaan, helppoa kun ei ole sitä toista osapuolta. On helppo syyttää toista omastu sukeudestaan kun ei voi itsestäänja elämästään ottaavastuuta. Asiat on aina ''Toisen vika, tai minun ansiota'' Voisi nämä kyselyt lopettaa siihen.

Lehden nimi on Me NAISET...

gracce

I want to Prove how love doctor to save the home four years of marriage! I am clear of this short, everything happens like a dream. Two months ago, someone to take me to the doctor of love I will never believe in spells until I gave it a second thought to think of the past loneliness I have gone through without my husband, bbq fun together, Beach Party, Halloween, Christmas , etc .. I do not want to be lonely this year I wanted to celebrate this until the coming Christmas with my family. I made a mental contacting the love doctor (Dr. Goko), I contacted him and they gave me courage That I'm gonna have my husband back home, where I believe. They said they came to America to help people get back all they have lost, combined with broken homes and so much more !!! I under-go Procedures and they told me, and said, 2 days, my husband is not going to give me a call. I told myself That this is not going to happen, this is a man who hasnt called me over 3v "lol". Kind of fun, anyway, is 2th day cant believe I got a call from an unknown number saying "Gold is me Ken" WOW! That was a miracle .. My husband has returned home and even bought me a gold necklace to Prove how sorry they has left me alone In these last few years. I'm so Bliss words alone can not express the joy in my heart and I promise him I'm not going to share the world of this certificate of his great powers. They just takes his father, his powers are so genuine, he is very honest and Encouraging ... They also specialize in; Pregnancy spell to conceive a baby if you want your husband / wife yours forever, if tired of being lonely and single and so mush more. Always say yes to your needs .... contact him dr.gokosspiritualcaster@gmail .com Whatsapp 2348056398964. thank you

Gast

Haluan todistaa miten rakkaus lääkäri pelastaa kotiin 4v avioliiton! Olen selviä Tämän lyhyen, kaikki tapahtuu kuin unelma. 2 kuukautta sitten joku ottaa minut tähän rakkauden lääkärille en koskaan usko loitsuja kunnes annoin sille toinen ajatus ajatella menneisyyden yksinäisyys olen käynyt läpi ilman mieheni, bbq hauskaa yhdessä, Beach Party, Halloween, joulu jne. I eivät halua olla yksinäinen tänä vuonna halusin on juhlia tähän asti tulossa jouluksi perheeni kanssa. Tein mielen yhteyttä rakkauden lääkäri (Dr. Goko), i häneen yhteyttä ja hän antoi minulle rohkeutta, että olen gonna mieheni takaisin kotiin, jos uskon. Hän sanoi hän tuli Amerikkaan auttaa ihmisiä saamaan takaisin kaikki ne ovat menettäneet, yhdistää rikki koteihin ja paljon muuta !!! I alla-go menettelyjä ja hän kertoi minulle ja sanoi 2 päivän mieheni on aio soita minulle. Sanoin itse, että tämä ei tule tapahtumaan, tämä on mies, joka ei ole soittanut minulle yli 3v "lol". Tavallaan hauskaa muutenkin, on 2th päivänä kallistuksen uskovat sain soittaa tuntematon numero sanonta "Kulta on minulle Ken" WOW! että oli ihme .. Mieheni on palannut kotiin ja jopa osti minulle kultainen koru todistaa kuinka pahoillani hän on jättänyt minut yksin näissä viime vuosina. Olen niin Bliss pelkät sanat eivät voi ilmaista iloa sydämessäni niin lupaan hänelle olen aio osuus tämän todistuksen maailmaan hänen suurvaltojen. Hän vain ottaa hänen isänsä, hänen valtuudet on niin aito, hän on rehellinen ja hyvin rohkaiseva ... HE myös erikoistuneet; Raskaus oikeinkirjoituksen raskaaksi vauva, jos haluat miehesi / vaimo teidän ikuisesti, jos väsynyt olemaan yksinäinen ja yhden ja niin sose enemmän. Aina sanoa kyllä ​​tarpeitasi .... häneen yhteyttä dr.gokosspiritualcaster@gmail.com
Whatsapp +2348056398964. Kiitos

Mismetti

Meitähän on opetettu kirjoitusvirheen aiheuttamassa väärinkäsityksessä; siitä puuttuu T-viivat!
Ei se vaihtamatta parane - täytyy olla oikea kirjoitusasu, vai mitä?! 🤣

Vierailija

Hih, naurattaa, kun täällä joku "laasanen" aina haukkuu suominaisia ja sen jälkeen polleana kertoo hakevansa orjan ulkomailta.

Varmasti löytyy joku, jolla ei ole vaihtoehtoja.

Mutta pian hekin huomaavat suomimiehen vetovoiman, -tai sen puutteen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat