Kommentit (1)

Misku

Tämän jutun Facebook-buffiin joku oli kommentoinut ikään kuin saavutuksena: "42 vuotta tuli täyteen. Lapset 27 ja 35 v." Jos sinulla on pitkä parisuhde ja lapsia. Onko se joku kunniamerkki, jota pitää käydä korostamassa toisen erouutiseen?

Et tiedä toisen elämästä ja parisuhteesta mitään. Roikkuminen huonossa parisuhteessa on mielestäni enemmänkin suuren tyhmyyden merkki. Suomi toki on täynnä naisia, joilla ei ole rohkeutta tai taloudellisia edellytyksiä lähteä ahdistavasta parisuhteesta. Se on mielestäni äärimmäisen surullista. 

Elämme vain kerran, eikä elämää kannata tuhlata sinnittelemällä väkisin huonossa suhteessa, vaikka sitten ei pääsekään elvistelemään pitkällä suhteella.

Ja heille, jotka jaksavat jauhaa siitä ettei ennen eroja ollut niin paljon kuin nykyään. No, eipä tosiaan ollut, koska naiset olivat paljon riippuvaisempia miehen tuloista ja ero oli myös sosiaalisesti hävettävää. Nykyään onneksi naiset ovat yhä riippumattomampia, eikä ero ole enää mikään ihmeellinen asia, vaan todella yleistä arkipäivää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat